01-03-2023, 17:34
Kris
Czy to jakoś by wpłynęło na nasze relacje?
Rycerz Monet - Raczej nie, a jak już to dostałbyś w głowę z "kopyta". Mogła by cię usadzić jednym "strzałem". Ta wasza relacja jest jak sito, podstawy są nieszczelne w materii.
Wszystko co robisz, mówisz czy próbujesz, "jednym uchem wpada, a drugim wypada" Tylko ten kanał jest szczelny jak przewód. Reszta idzie jak krew w piach.
Albo może czy poznał bym tam inną kobietę dla siebie?
XIII Śmierć - Nie.
Czy tamto miasto jest dla mnie korzystne pod tym względem?
9 Monet - Nikogo tam nie poznasz, a Ona nie jest dla Ciebie. Ma wszystko, absolutnie wszystko czego na moment jej potrzeba. Nie ma dla Ciebie miejsca przy jej boku.
Pytasz niby o inne kobiety, ale ja widzę tylko ją. Tak jakbyś pytał o leki na cukrzyce mając książkowy poziom cukru.
Nic w sprawach uczuciowy u ciebie na razie nie ruszy. Mówi o tym Śmierć.
Zajmij się swoim życiem, jak sobie wszystko poukładasz, wyplewisz, odnowisz, to ktoś zaglądnie do twojego ogródka. i może nawet będzie chciał z tobą zrywać truskawki
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Czy to jakoś by wpłynęło na nasze relacje?
Rycerz Monet - Raczej nie, a jak już to dostałbyś w głowę z "kopyta". Mogła by cię usadzić jednym "strzałem". Ta wasza relacja jest jak sito, podstawy są nieszczelne w materii.
Wszystko co robisz, mówisz czy próbujesz, "jednym uchem wpada, a drugim wypada" Tylko ten kanał jest szczelny jak przewód. Reszta idzie jak krew w piach.
Albo może czy poznał bym tam inną kobietę dla siebie?
XIII Śmierć - Nie.
Czy tamto miasto jest dla mnie korzystne pod tym względem?
9 Monet - Nikogo tam nie poznasz, a Ona nie jest dla Ciebie. Ma wszystko, absolutnie wszystko czego na moment jej potrzeba. Nie ma dla Ciebie miejsca przy jej boku.
Pytasz niby o inne kobiety, ale ja widzę tylko ją. Tak jakbyś pytał o leki na cukrzyce mając książkowy poziom cukru.
Nic w sprawach uczuciowy u ciebie na razie nie ruszy. Mówi o tym Śmierć.
Zajmij się swoim życiem, jak sobie wszystko poukładasz, wyplewisz, odnowisz, to ktoś zaglądnie do twojego ogródka. i może nawet będzie chciał z tobą zrywać truskawki
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."