03-10-2024, 15:57
Witaj Asuntina
Pytanie: co dla mnie będzie korzystniejsze pozostanie w obecnym miejscu pracy
Król Buław -Tu jesteś już na szczycie drabiny, więcej możliwości rozwoju dla ciebie nie ma. Ale też jesteś o ugruntowanej opinii i fachu, więc możesz śmiało nazywać się specjalistą w pracy którą wykonujesz.
Ta posadka jest ciepła i jeśli ci nie przeszkadza, bo może cie to rozleniwiać, to dobre miejsce by siedzieć i "nic nie robić"
czy skorzystanie z propozycji i zmiana pracy ?
10 mieczy - Zakończy to definitywnie stadium w jakim obecnie jesteś. Odetnie cię od pozycji i wyrobionej marki którą się stałeś w poprzednim miejscu.
Ale też da szanse by zacząć jeszcze raz, od początku. Porzucić wszytko co się nie udało i otworzyć nowy etap w karierze zawodowej.
Najważniejsze, z czystą kartą.
każde wyjście jest dobre na swój sposób, zależy na czym się chcesz skupić.
Czy żeby było łatwo i przyjemnie, to starego nie ruszaj, ale jeśli chcesz się wyrwać z tego wszystkiego, tak by aż zabolało i coś jeszcze przeżyć, to nowa robota.
Wybór należy do Ciebie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: co dla mnie będzie korzystniejsze pozostanie w obecnym miejscu pracy
Król Buław -Tu jesteś już na szczycie drabiny, więcej możliwości rozwoju dla ciebie nie ma. Ale też jesteś o ugruntowanej opinii i fachu, więc możesz śmiało nazywać się specjalistą w pracy którą wykonujesz.
Ta posadka jest ciepła i jeśli ci nie przeszkadza, bo może cie to rozleniwiać, to dobre miejsce by siedzieć i "nic nie robić"
czy skorzystanie z propozycji i zmiana pracy ?
10 mieczy - Zakończy to definitywnie stadium w jakim obecnie jesteś. Odetnie cię od pozycji i wyrobionej marki którą się stałeś w poprzednim miejscu.
Ale też da szanse by zacząć jeszcze raz, od początku. Porzucić wszytko co się nie udało i otworzyć nowy etap w karierze zawodowej.
Najważniejsze, z czystą kartą.
każde wyjście jest dobre na swój sposób, zależy na czym się chcesz skupić.
Czy żeby było łatwo i przyjemnie, to starego nie ruszaj, ale jeśli chcesz się wyrwać z tego wszystkiego, tak by aż zabolało i coś jeszcze przeżyć, to nowa robota.
Wybór należy do Ciebie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."