08-07-2025, 19:14
(08-07-2025, 18:32)Hazar napisał(a): Witaj An_9
Pytanie: Czy moje przypuszczenia są słuszne?
3 miecze - Nie do końca. Masz zniekształcone spojrzenie przez łzy. Trzeba by poczekać z osądem i słuchaniem intuicji, bo patrzysz przez soczewkę bólu który złamał ci serce. Wszystko co widzisz jest zamglone, skup się na pogodzeniu z przeszłością.
Co do tej osoby możesz ograniczyć przepływ informacji, ale tylko dla własnego komfortu, jak to wygląda naprawdę zobaczysz dopiero jak osuszysz łzy.
Czy ta osoba jest mi nieprzychylna/lub jest zazdrosna?
I Mag - Nie leży to w jej gestii zainteresowań. Ona ma swój świat, eksperymentuje i to pochłania ją bez reszty. Zresztą wydaje się dojrzała i naznaczona doświadczeniem. "Niskie pobudki" ma już opanowane do tego stopnia, że je rozumie.
Co myśli o mnie?
2 kielichy - Myśli że jesteś jej drugą połówkąBrakującą częścią całości. Myśli o Tobie z miłością. Pokazała się więź która was łączy, sznur pereł z dwiema zawieszkami serca, jak bransoletka przyjaźni. Cały czas ustawia się do szczerego dialogu. Tak jakby cały czas była gotowa by wszystko wyjaśnić.
Tu trzeba się wewnętrznie z czymś w końcu pogodzić, bo to rzutuje na wszystko co widzisz w swoim otoczeniu.
Nie zaczynać od innych, tylko od siebie. Eliminowanie tej osoby nic nie da, bo za chwile poszukasz sobie innego wroga.
Na spokojnie, to już długo trwa, w końcu muszą się skończyć łzy.
Zadbaj o siebie, tak zwyczajnie. Otocz się opieką. Zaopiekuj sie sobą.
Jak ciało poczuje się bezpiecznie zacznie wspierać umysł, a wtedy będzie już tylko lepiej.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Dziękuję Ci serdecznie.
To, że patrzę przez łzy - prawda. Chociaż widzę poprawę i to sporą.
Nie spodziewałam się takiego przekazu od kart... być może za bardzo grzebię w przeszłości i nadinterpretuje. Ale dla własnego komfortu narazie wolę się zdystansować i się uzdrowić w samotności.