18-10-2025, 11:06 

(05-09-2025, 18:03)Hazar napisał(a): Witaj Pomarańczka
Pytania: A czy zechciałabyś spojrzeć w karty i zapytać ich o osobę, o której ostatnio dużo myślę? Czy ta osoba myśli o mnie?
Królowa Buław - Tak myśli, intensywnie i często. Ona ma chyba żal, albo miała, ale wciąż widać go w jej oczach. I pokazał się smutek, tak jakby to już było któryś raz z kolei. I stała się zimna. Ona jest już pogodzona na tą chwilę.
czy ma jakieś uczucia?
7 Kielichów - Kiedyś były, ale teraz to szczątki jak potłuczona porcelana. Teraz przede wszystko są jak odbicia w rozbitym lustrze. Skrzywione i wyparte.
lub intencje względem mnie?
10 Mieczy - Nic dla niej już nie znaczysz. Nie ma żadnych intencji względem Ciebie.
No i w sumie to jest najlepsze. Jesteś skreślona i wszystko to co było. Ten żal w jej oczach już przygasa.
Jeśli masz w sobie siłę, możesz na nowo budować tą relacje i sprawić by była wspaniała, ale musisz wiedzieć jedno. Nie masz kredytu zaufania. Jeden błąd i wszystko stracone. Na pewno to będzie żmudne i efekty mogą nie pojawić się wcale. Ale jeśli ci zależy próbuj, miłość nie na takich zgliszczach się odradza.
wszystkiego dobrego
Hazar
Witaj droga Hazar,
Odnośnie tej wróżby - początkowo pomyślałam, że dam sobie spokój, ale emocje u mnie są silniejsze niż rozum

W social media skomentowałam stare zdjęcie tej osoby, ze wspólnego wyjazdu sprzed wielu lat. Wywiązał się pewien delikatny kontakt - wymiana komentarzy, wiadomości dotyczących tego wyjazdu/wspomnien z niego. I mam zagwozdkę - czy to tylko kurtuazja z jej strony? Czy może te wspomnienia obudziły w niej coś miłego, ciepłego w stosunku do mnie? Ja nawet nie wiem, czy to jakkolwiek podatny grunt; czy ta osoba jest teraz z kimś. Wyskoczyłam nagle, znikąd po wielu latach targana swoimi emocjami.
Czy zechciałabyś zapytać kart o jej emocje: czy czuje coś do mnie? A może czuje coś do kogoś innego? Czy ten nawiązany kontakt dokądś nas zaprowadzi?