19-10-2025, 07:34 

Witaj Pomarańczka 
Pytania: czy czuje coś do mnie?
3 Monety - Jest zajęta jakąś pracą. Tam nie ma miejsca na uczucia bo skupia sie by zadanie było dobrze wykonane. Uczuciowo całkowicie nieobecna.
A może czuje coś do kogoś innego?
4 buławy - Też nikogo nie ma. Pokazało się że ma swoją przestrzeń, taką obfitą i zasobną, ale tam nikogo nie zaprasza, prócz natury i ptaków. Na zewnątrz spalona ziemia, więc żadnych warunków do rozwoju czegokolwiek nie ma.
Czy ten nawiązany kontakt dokądś nas zaprowadzi?
Królowa buław - Tak na pewno, zwróci jej uwagę. Patrzy chłodno, ale jeśli się nie poddasz może kiedyś, płomień w jej oczach obudzi się na nowo.
Szansa jest
Wszystkiego Dobrego
Hazar

Pytania: czy czuje coś do mnie?
3 Monety - Jest zajęta jakąś pracą. Tam nie ma miejsca na uczucia bo skupia sie by zadanie było dobrze wykonane. Uczuciowo całkowicie nieobecna.
A może czuje coś do kogoś innego?
4 buławy - Też nikogo nie ma. Pokazało się że ma swoją przestrzeń, taką obfitą i zasobną, ale tam nikogo nie zaprasza, prócz natury i ptaków. Na zewnątrz spalona ziemia, więc żadnych warunków do rozwoju czegokolwiek nie ma.
Czy ten nawiązany kontakt dokądś nas zaprowadzi?
Królowa buław - Tak na pewno, zwróci jej uwagę. Patrzy chłodno, ale jeśli się nie poddasz może kiedyś, płomień w jej oczach obudzi się na nowo.
Szansa jest

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."