11-03-2026, 18:06
(11-03-2026, 17:44)Hazar napisał(a): Witaj Blue
Pytania: Czy wydarzy sie u mnie cos w czerwcu?
3 kielichy - Do spotkania nie dojdzie, koniec końców ktoś nie będzie mógł spojrzeć tej drugiej osobie w oczy. Zabraknie odwagi. Prócz próby zalania robaka (czerwca) nic więcej nie widać.
Czy hipnoza jest dla mnie i moze mi pomoc?
Królowa Buław -Hipnoza niczego nie wniesie, jesteś zbyt świadoma. Cień jest tak mocno zintegrowany że wychodzi ci oczami, patrzysz świadoma blasków i cieni. Patrzy na mnie Kobieta która jest cieniem i światłem jednocześnie. Pomóc możesz sobie sama, bez pośredników.
Czy powinnam spróbować?
5 Mieczy - Tylko by upuścić sobie gniewu, nienawiści i pogardy. Hipnoza usunie hamulce i swobodnie pozwoli płynąc emocjom.
Czy u pani A.K z holistyczna?
6 Monet - Drogi ten interes, ale na pewno będą efekty odczuwalne. Odciążą, wyrówna się. Jeśli się zdecydujesz AK będzie dobrym wyborem.
Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Dziękuję za szybka odpowiedz Hazar.
Co do hipnozy pomyślałam to samo co i ty widzisz. Jednak mialam mała nadzieje ze moze cos mi pomoze w kwesti poczucia wlasnej wartosci, pokonania strachu, leku. Ta kobieta ma wysokie ceny I bardzo dobre opinie. Jakoś mnie do niej uwagę przykulo.
Z kim moglo by byc to spotkanie w czerwcu? I dlaczego tak to zobaczylas. Komu jest potrzebna odwaga, i ten robak. Dziwny byl ten sen.
Dziękuję,
Blue