14-03-2026, 20:49
Witaj Rozalka
Pytania: jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku?
3 buławy - Jak przez okno
Ty stoisz w oknie i patrzysz jak ona podróżuje po przestworzach, czyli zwyczajnie będziesz ją monitorować przez szklane oko monitora. Pokazuje się też, że już jesteś spakowana i zdecydowana by się spotkać.
Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz?
Król Mieczy - Mało prawdopodobne, nie wykona żadnego ruchu w twoja stronę. Jest zacięta i głucha na to co mówisz, niby ma wielkie uszy ale jest bariera i sens z dźwięku nie przedostaje się do umysłu. Ustawia się jak niedostępna i obserwująca.
Ma w dłoniach potężny miecz i niby się nim tylko podpiera, ale chwyt jest zbyt pewny i mocny. Trzeba uważać.
Ale jeśli do niego dojdzie to może być ciężkie spotkanie, szczególnie że ona zdaje się czekać na Ciebie, aż sama się zbliżysz. Musisz być uważna jak saper. Nie dać wsadzić się na żadną minę.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Pytania: jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku?
3 buławy - Jak przez okno
Ty stoisz w oknie i patrzysz jak ona podróżuje po przestworzach, czyli zwyczajnie będziesz ją monitorować przez szklane oko monitora. Pokazuje się też, że już jesteś spakowana i zdecydowana by się spotkać.Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz?
Król Mieczy - Mało prawdopodobne, nie wykona żadnego ruchu w twoja stronę. Jest zacięta i głucha na to co mówisz, niby ma wielkie uszy ale jest bariera i sens z dźwięku nie przedostaje się do umysłu. Ustawia się jak niedostępna i obserwująca.
Ma w dłoniach potężny miecz i niby się nim tylko podpiera, ale chwyt jest zbyt pewny i mocny. Trzeba uważać.
Ale jeśli do niego dojdzie to może być ciężkie spotkanie, szczególnie że ona zdaje się czekać na Ciebie, aż sama się zbliżysz. Musisz być uważna jak saper. Nie dać wsadzić się na żadną minę.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."