15-03-2026, 13:45
Witaj Tajlandia
Pytania: Co jeszcze mogę zrobić? Biorę mnóstwo leków.
VIII Siła - Zasięgnąć co najmniej jeszcze trzech opinii, czy te leki ze sobą nie kolidują. Być może interakcje stopują leczenie. Nie pokazuje się to agresywnie, ale tak jakby jeden drugiego osłabiał.
Czy regularne ćwiczenia wystarczą żeby to wyleczyć?
8 Monet - Niestety nie, same ćwiczenia to za mało, choć byś stosowała różne konfiguracje i różne techniki.
Chociaż to dobre dopełnienie nie jest w stanie przywrócić pełnej sprawności. Pokazuje się tak, jakby pewne połączenia, czy przepływy zostały przerwane.
Tak jakbyś spojrzała na przewód w przekroju. Niektóre wiązki są już uszkodzone. Nie pomoże już zmiana pozycja, kabla trzeba by go rozciąć i wymienić żyłę.
Czy powinnam zwrócić się jeszcze do kogoś, czy podjąć dodatkowe leczenie?
7 monet - Jeszcze nie dojrzałaś, do dodatkowego leczenia, albo twój specjalista. Trzeba poczekać, by nowe mogło wejść w materie.
Czy ma to jakieś podłoże psychiczne?
IX Pustelnik - Trochę tak, ale dlatego że straciłaś nadzieje. Twoje spojrzenie jest puste. Nie wierzysz że leczenie odniesie skutek, a kręgosłup od szyi w dół będzie w pełni odczuwalny. Musisz puścić głowę, nie pozwalać jej by brała wszystko na siebie.
Niech nogi ręce i plecy też maja coś do powiedzenia.
No i też w kontekście tego czy mogłabyś proszę poradzić która praca byłaby dla mnie bardziej odpowiednia?
1.HM - XIX Słońce - Ta, jeśli chcesz sławy, coś możesz odkryć.
2.WF - XXI Świat - Ta, jeśli chcesz w końcu stanąć na nogi.
Jedna i druga ma coś w sobie, to już zależy co ważniejsze.
Prestiż czy wyjście poza system.
Wybór należy do ciebie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytania: Co jeszcze mogę zrobić? Biorę mnóstwo leków.
VIII Siła - Zasięgnąć co najmniej jeszcze trzech opinii, czy te leki ze sobą nie kolidują. Być może interakcje stopują leczenie. Nie pokazuje się to agresywnie, ale tak jakby jeden drugiego osłabiał.
Czy regularne ćwiczenia wystarczą żeby to wyleczyć?
8 Monet - Niestety nie, same ćwiczenia to za mało, choć byś stosowała różne konfiguracje i różne techniki.
Chociaż to dobre dopełnienie nie jest w stanie przywrócić pełnej sprawności. Pokazuje się tak, jakby pewne połączenia, czy przepływy zostały przerwane.
Tak jakbyś spojrzała na przewód w przekroju. Niektóre wiązki są już uszkodzone. Nie pomoże już zmiana pozycja, kabla trzeba by go rozciąć i wymienić żyłę.
Czy powinnam zwrócić się jeszcze do kogoś, czy podjąć dodatkowe leczenie?
7 monet - Jeszcze nie dojrzałaś, do dodatkowego leczenia, albo twój specjalista. Trzeba poczekać, by nowe mogło wejść w materie.
Czy ma to jakieś podłoże psychiczne?
IX Pustelnik - Trochę tak, ale dlatego że straciłaś nadzieje. Twoje spojrzenie jest puste. Nie wierzysz że leczenie odniesie skutek, a kręgosłup od szyi w dół będzie w pełni odczuwalny. Musisz puścić głowę, nie pozwalać jej by brała wszystko na siebie.
Niech nogi ręce i plecy też maja coś do powiedzenia.
No i też w kontekście tego czy mogłabyś proszę poradzić która praca byłaby dla mnie bardziej odpowiednia?
1.HM - XIX Słońce - Ta, jeśli chcesz sławy, coś możesz odkryć.
2.WF - XXI Świat - Ta, jeśli chcesz w końcu stanąć na nogi.
Jedna i druga ma coś w sobie, to już zależy co ważniejsze.
Prestiż czy wyjście poza system.
Wybór należy do ciebie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."