16-03-2026, 14:37
(08-07-2025, 18:32)Hazar napisał(a): Witaj An_9Witaj, niestety okazała się egoistką. Mocno ograniczyłam kontakt i wiesz co? Nawet nie odczuwam braku, taka to przyjaźń była właśnie. To już od wielu lat się działo i zbierało aż w końcu przeanalizowałam wszystko i wyszło, że nic to nie wnosi do mojego życia a tylko zabiera energię. Nie czułam ani wsparcia ani zrozumienia. Ból po złamanym sercu się zabliźnił ale znowu miałam inne problemy, także ciężko jest nadal. Mam nadzieję, że wyjdzie dla mnie tęcza w końcu.
Pytanie: Czy moje przypuszczenia są słuszne?
3 miecze - Nie do końca. Masz zniekształcone spojrzenie przez łzy. Trzeba by poczekać z osądem i słuchaniem intuicji, bo patrzysz przez soczewkę bólu który złamał ci serce. Wszystko co widzisz jest zamglone, skup się na pogodzeniu z przeszłością.
Co do tej osoby możesz ograniczyć przepływ informacji, ale tylko dla własnego komfortu, jak to wygląda naprawdę zobaczysz dopiero jak osuszysz łzy.
Czy ta osoba jest mi nieprzychylna/lub jest zazdrosna?
I Mag - Nie leży to w jej gestii zainteresowań. Ona ma swój świat, eksperymentuje i to pochłania ją bez reszty. Zresztą wydaje się dojrzała i naznaczona doświadczeniem. "Niskie pobudki" ma już opanowane do tego stopnia, że je rozumie.
Co myśli o mnie?
2 kielichy - Myśli że jesteś jej drugą połówkąBrakującą częścią całości. Myśli o Tobie z miłością. Pokazała się więź która was łączy, sznur pereł z dwiema zawieszkami serca, jak bransoletka przyjaźni. Cały czas ustawia się do szczerego dialogu. Tak jakby cały czas była gotowa by wszystko wyjaśnić.
Tu trzeba się wewnętrznie z czymś w końcu pogodzić, bo to rzutuje na wszystko co widzisz w swoim otoczeniu.
Nie zaczynać od innych, tylko od siebie. Eliminowanie tej osoby nic nie da, bo za chwile poszukasz sobie innego wroga.
Na spokojnie, to już długo trwa, w końcu muszą się skończyć łzy.
Zadbaj o siebie, tak zwyczajnie. Otocz się opieką. Zaopiekuj sie sobą.
Jak ciało poczuje się bezpiecznie zacznie wspierać umysł, a wtedy będzie już tylko lepiej.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pozdrawiam 🙂, miłego dnia Ci życzę 🌷

Brakującą częścią całości. Myśli o Tobie z miłością. Pokazała się więź która was łączy, sznur pereł z dwiema zawieszkami serca, jak bransoletka przyjaźni. Cały czas ustawia się do szczerego dialogu. Tak jakby cały czas była gotowa by wszystko wyjaśnić.