23-03-2026, 16:37
Witaj Tajlandia
Pytania: Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć?
7 kielichów - Trzeba to dobrze skonsultować i rozważyć, ponieważ blokada pokazał całe spektrum wpływów. Powinnaś naciskać by sterydy były dobrane stricte do Ciebie, nie z automatu. U Ciebie mogą inaczej zadziałać.
Czy iść do większej liczby specjalistów i nalegać na inny zabieg lub operację?
5 Buław - Wprowadzisz tym tylko większy zamęt. Każdy następny specjalista będzie wykluczał i podważał diagnozę poprzednika. Na razie skup się na blokadzie. Sprawdź wszystkie możliwe zalety i potencjalne ryzyko i dopiero z pełnym pakietem podejmij decyzje. Robić blokadę czy nie.
Kręgosłup to twoja podstawa, zwyczajnie trzeba sie do tego dobrze przyłożyć.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytania: Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć?
7 kielichów - Trzeba to dobrze skonsultować i rozważyć, ponieważ blokada pokazał całe spektrum wpływów. Powinnaś naciskać by sterydy były dobrane stricte do Ciebie, nie z automatu. U Ciebie mogą inaczej zadziałać.
Czy iść do większej liczby specjalistów i nalegać na inny zabieg lub operację?
5 Buław - Wprowadzisz tym tylko większy zamęt. Każdy następny specjalista będzie wykluczał i podważał diagnozę poprzednika. Na razie skup się na blokadzie. Sprawdź wszystkie możliwe zalety i potencjalne ryzyko i dopiero z pełnym pakietem podejmij decyzje. Robić blokadę czy nie.
Kręgosłup to twoja podstawa, zwyczajnie trzeba sie do tego dobrze przyłożyć.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."