29-03-2026, 08:54
Witaj Maryś
Pytanie: Możesz mi sprawdzić jaka byłaby dla mnie ta praca? Czy dam radę?
XV Diabeł - Może być trudno, ze względu na narzucone tempo pracy.
Na początku trzeba zacisnąć zęby i po jakimś czasie wpadniesz w rutynę. Tam wszystko odbywa sie według ustalonego czasu i tego czasu jest względnie mało na wykonanie danego zadania. Kierownik jest wymagający, ale to dlatego że ma nieustannie suszoną głowę o wyniki . Nawet wygląda jakby cały czas chodził z dyfuzorem na głowie. Dasz radę jak będziesz pracować a nie przesiadywać na paletach. Pokazało się że profity są ruchome i dobre premie zależne od wydajności w pracy.
I czy jeśli nie przyjmę tej oferty znajdę coś innego w najbliższym czasie?
Królowa Mieczy - Mało prawdopodobne, nadchodzi zastój. Jeśli masz ofertę po znajomości to bierz, bo za chwilę nawet znajomości nie pomogą.
Maryś teraz jest czas kiedy musisz wykrzesać z siebie siłę.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Możesz mi sprawdzić jaka byłaby dla mnie ta praca? Czy dam radę?
XV Diabeł - Może być trudno, ze względu na narzucone tempo pracy.
Na początku trzeba zacisnąć zęby i po jakimś czasie wpadniesz w rutynę. Tam wszystko odbywa sie według ustalonego czasu i tego czasu jest względnie mało na wykonanie danego zadania. Kierownik jest wymagający, ale to dlatego że ma nieustannie suszoną głowę o wyniki . Nawet wygląda jakby cały czas chodził z dyfuzorem na głowie. Dasz radę jak będziesz pracować a nie przesiadywać na paletach. Pokazało się że profity są ruchome i dobre premie zależne od wydajności w pracy.
I czy jeśli nie przyjmę tej oferty znajdę coś innego w najbliższym czasie?
Królowa Mieczy - Mało prawdopodobne, nadchodzi zastój. Jeśli masz ofertę po znajomości to bierz, bo za chwilę nawet znajomości nie pomogą.
Maryś teraz jest czas kiedy musisz wykrzesać z siebie siłę.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."