7 godzin(y) temu
Blue
Pytanie: Kiedy przyjdzie mój czas na partnera i dziecko?
2 Miecze - W najbliższym czasie nie przyjdzie, jest blokada. Pokazują niekorzystne warunki do zawarcia partnerstwa i spłodzenia potomka. Blokada jest ogólna, więc wpływ na przyspieszenie tych kwestii masz znikomy.
W dalszym okresie czasu (lata)
XXI Świat - Nowa karta otwiera się po uregulowaniu spraw w "domach" i najważniejsze, po zdjęciu maski. Tak jaki i przed innymi, tak i przed sobą.
Wtedy przyjdzie czas na partnera i dziecko.
Na razie skup się na sobie, jak posprzątasz i odpuścisz, zza rogu wyjdzie Partner, a w kołysce pojawi się dziecko.
Musisz jeszcze być cierpliwa.
wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: Kiedy przyjdzie mój czas na partnera i dziecko?
2 Miecze - W najbliższym czasie nie przyjdzie, jest blokada. Pokazują niekorzystne warunki do zawarcia partnerstwa i spłodzenia potomka. Blokada jest ogólna, więc wpływ na przyspieszenie tych kwestii masz znikomy.
W dalszym okresie czasu (lata)
XXI Świat - Nowa karta otwiera się po uregulowaniu spraw w "domach" i najważniejsze, po zdjęciu maski. Tak jaki i przed innymi, tak i przed sobą.
Wtedy przyjdzie czas na partnera i dziecko.
Na razie skup się na sobie, jak posprzątasz i odpuścisz, zza rogu wyjdzie Partner, a w kołysce pojawi się dziecko.
Musisz jeszcze być cierpliwa.
wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."