25-07-2012, 21:53
Kocham bakłażany
Najczęściej serwuję pokrojone w plastry, opanierowane i usmażone na złoto, na plastrach pomidora leżacego na zielonej sałacie, z wielkim kleksem sosu farmerskiego (śmietana, jogurt, czosnek, koperek)...
Też mogę 3 razy dziennie...
Jako lekki, letni obiad podaję z ryżem basmati (kupuję przedni u krisznowców ), przygotowanym na ichni sposób - czyli w wersji cytrynowej
Najczęściej serwuję pokrojone w plastry, opanierowane i usmażone na złoto, na plastrach pomidora leżacego na zielonej sałacie, z wielkim kleksem sosu farmerskiego (śmietana, jogurt, czosnek, koperek)...
Też mogę 3 razy dziennie...
Jako lekki, letni obiad podaję z ryżem basmati (kupuję przedni u krisznowców ), przygotowanym na ichni sposób - czyli w wersji cytrynowej