03-10-2014, 20:59
natt93 napisał(a):Dziękuję jeszcze raz serdecznie Evo za poświęcony dla mnie czas i za Reikidziękuję
Każdy zabieg był inny i inne towarzyszyły mu odczucia, od mrowienia rąk i nóg, ucisku oraz "motyli"w brzuchu, senności, uczucia zimna, nacisku na ręce, swędzenia poszczególnych partii ciała, odprężenia, delikatnego "rażenia" prądem aż po łzy i sen.
Mam nadzieję, że Reika zadziała wiele dobrego dla mnie jak i również, że to dobro i bezinteresowana pomoc jaką nam oferujesz Evo, wrócą do Ciebie ze zdwojoną siłą!
Pozdrawiam serdecznie

Wiedźma Marta napisał(a):Droga Ewo dziękuję za zabiegi. Było to coś niesamowitego a co najważniejsze już widzę, że dużo się we mnie zmieniło.,, i niech jak najwięcej zmian pozytywnych zadzieje się u Ciebie

Gosiaq napisał(a):Ponieważ jestem już po, chciałabym opisać odczucia w związku z zabiegamipodziała , podziała ...przecież organizm regeneruje się najszybciej właśnie podczas snu
Oczywiście, przede wszystkim dziękuję Evo, że znalazałaś dla mnie czas![]()
![]()
czuje się spokojniejsza, mam więcej energii ale przede wszystkim zniknęło takie przytłaczające uczucie "ciężaru do udzwigniecia", mam też więcej optymizmu
dzieki Evojak dla mnie jesteś czarodziejką
![]()
choć zastanawiałam się czy to w ogłóle podziała ponieważ podczas zabiegów zasypiałam
i w ogóle podczas tego czasu byułam bardzo śpiąca to czuję się fanatstycznie![]()
![]()

katarinek napisał(a):Ja jestem jeszcze w połowie zabiegów, ale już mogę powiedzieć, że energia która Eva przesyła jest niesamowita... ale ostatnio zasnęłaś hahahNo i jak już z Evą rozmawiałam, mnie się w ogóle nie chce spać po zabiegu, a wręcz czuję dużo, dużo energii
no tak jedni zasypiają inni są pobudzeni , na jakość zabiegu nie ma to kompletnie znaczenia
w obu przypadkach energia płynie z taką sama intensywnością
pozdrawiam