03-01-2013, 11:11
Co do śmierci dużo słyszałem ale moi doświadczenia nie pasowali do opisów innych po jakim czasie znalazłem podobnie ale tylko 2 przypadki wiec myślę ze są rożnie duszy , anioły i tak dalej i rożnie maj doświadczenia ze śmiercią .
Reinkarnacja sama w sobie może być jako czas tu lub do wyprostowania ducha naszego lub zmianie poglądów owego ducha w zależności do potrzeby wiec może nie dla każdego ta reinkarnacja .
Przykład bardzo prosty każdy z nas jest duchem lub jakaś postać , masz wszystkie właściwości magicznie , teraz pytanie dobrowolnie tu się pojawiasz w człowieku lub projekcie ?
Ograniczonym do 1000 % ja pytam po co ?
Czy dobrowolnie jako człowiek wejdziesz teraz do ciemnej klatki ,trumny, robo - maszyna 2m na 1m na 80 lat ? lub 5 stanów reinkarnacji ?
To chyba jakiś absurd jest
Nikt z nas nie wiedźi do klatki,trumny , robo-maszyny, może na 10 minut poczuć coś
Na pewno dobrowolnie tu nie jesteś
Na pewno tu nie jesteś dla tego bo jesteś dobrym duchem
Na pewno większej wiedzy nie posądzisz jako duch
Nawet nie ty decydujesz co dalej
Tez nikt nie mówi ze po tej klatce biedzi dobrze
Co najlepsze ze zaczynamy lubić tą klatkę,trumnie , robo - maszynie i szykujemy następną i następną i zaczynamy ją kształcić i kochać
Każdy z nas ma teorie jakie są wątpliwie w 100 % .
Jak to powiedział Jezus nie wiesz skat przychodzisz i dokąd zmierzasz
Reinkarnacja sama w sobie może być jako czas tu lub do wyprostowania ducha naszego lub zmianie poglądów owego ducha w zależności do potrzeby wiec może nie dla każdego ta reinkarnacja .
Przykład bardzo prosty każdy z nas jest duchem lub jakaś postać , masz wszystkie właściwości magicznie , teraz pytanie dobrowolnie tu się pojawiasz w człowieku lub projekcie ?
Ograniczonym do 1000 % ja pytam po co ?
Czy dobrowolnie jako człowiek wejdziesz teraz do ciemnej klatki ,trumny, robo - maszyna 2m na 1m na 80 lat ? lub 5 stanów reinkarnacji ?
To chyba jakiś absurd jest
Nikt z nas nie wiedźi do klatki,trumny , robo-maszyny, może na 10 minut poczuć coś
Na pewno dobrowolnie tu nie jesteś
Na pewno tu nie jesteś dla tego bo jesteś dobrym duchem
Na pewno większej wiedzy nie posądzisz jako duch
Nawet nie ty decydujesz co dalej
Tez nikt nie mówi ze po tej klatce biedzi dobrze
Co najlepsze ze zaczynamy lubić tą klatkę,trumnie , robo - maszynie i szykujemy następną i następną i zaczynamy ją kształcić i kochać
Każdy z nas ma teorie jakie są wątpliwie w 100 % .
Jak to powiedział Jezus nie wiesz skat przychodzisz i dokąd zmierzasz