#16

pitunia2005 napisał(a):co powiecie na pieczonego pstraga?
potrzebujemy : pstrag patroszony
koperek
maslo
rekaw do pieczenia lub folia aluminiowa
sol i pieprz
do srodka ryby wkladamy maslo i koperek oraz sol i pieprz
rybe z wierzchy rowniez nacieramy sola i do piekarnika gora pol godz -smacznego


Wg dokładnie tego przepisu upiekłam sobie ostatnio łososia- ależ był pyszny... mmmmm.... palce lizać...

Dziś w piekarniku pstrągi- podejrzewam, że tez wyjdą bardzo smaczne Uśmiech

Pitunia- jak będziesz miała jeszcze chwilkę- będę wdzięczna za kolejne przepisy na rybki- ciągle jestem i jeszcze długo będę na tej swojej diecie i ostatnio przerzucam się własnie na rybki Uśmiech
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości