Boski Tarot u Hazar

(06-03-2026, 21:05)Hazar napisał(a):  Witaj Tajlandia

Pytania bez ramy czasowej :Czy mogłabym proszę poprosić Cię o dalsze porady zawodowo życiowe? Bardzo dziękuję  Papa

1. Praca w HM
Królowa Monet - Przyniesie przede wszystkim kapitał, masz zamysł w głowie który po wdrożeniu okaże się strzałem w dziesiątkę. HM ma zasoby by twoje plany mentalne odbiły się w materii.

2. Praca w W + znajomi
7 monet - Tam też są pieniądze, ale nie od razu, trzeba jeszcze długo czekać żeby zbierać plony swojej pracy. Znajomych nie widać, bo skupiasz się na kasie. Ona zabiera całą uwagę, bo cały czas pozostaje poza twoim zasięgiem.

3. Podróż lub przeprowadzka do Ap - Czy tam jest moj dom?
XVI Wieża - Na upartego jest, ale już się wali. Ap zostanie zbombardowane.

4. Podróż lub przeprowadzka do P - Czy tam jest moj dom?
4 Buławy - Jest ale w takich ciężkich warunkach, że musiałabyś praktycznie zrezygnować z wygód współczesnego życia. Jak nie przerażają cię spartańskie warunki i spalona ziemia próbuj.

5. Zostać w H - czy tu jest mój dom?
4 Monety - Możesz zostać, wystarczy że zaciśniesz pasa i nie będziesz sięgać do swoich oszczędności. Całe złoto musisz teraz dobrze ulokować, bezpiecznie, najlepiej w "słoiku pod jabłonką".

6. Czy widać jakiegoś partnera na horyzoncie?
2 buławy - Ja nie widzę, są jakieś skrzynie, ale co może w nich być? Prawdopodobnie wszystko, albo nic. Na razie sprawa jest przykryta, trzeba poczekać aż się coś wykluję.

I tak to u mnie wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Jak szybciutko! Dziękuję bardzo. 
Zapomniałam jeszcze zapytać:
Czy widzisz czy któraś lub któreś z tych opcji przybliżają mnie społecznie? 
Lub czy pomogą w poznaniu mężczyzny?

Chciałabym wybrać coś, co będzie najlepsze dlugodystansowo i społecznie. Mam bardzo niewielu ludzi wokół siebie, czuję się samotna, zależy mi na bliskości i trwałych relacjach. Muszę się tego nauczyć.
Odpowiedz

Rozalka

Opowiadam po energii pytania. Czyli musisz wrócić do chwili gdy stukałaś go na klawiaturze, co wtedy miałaś w głowie. Te słowa które wybierasz są dla Ciebie pomostem do zrozumienia treści którą wygeneruje. Dlatego warto się do tego przyłożyć.

Mnie mogłabyś napisać same kropki, bo Ja i tak wyciągnę kartę i powiem ci co widzę.
Ale dla ciebie pytanie to podstawa, fundament na którym możesz oprzeć decyzje w którą stronę przesunąć pionek na swojej szachownicy życia.

Dlatego to ważny proces. 

Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Tajlandia

Ja go nie widzę, nigdzie. Im bardziej będziesz wałkować temat tym trudniej będzie coś zobaczyć. 
Wytłumaczę ci to po chłopsku Oczko
Teraz jest przedwiośnie i nawet w związku z tym, że wprost nie mogę doczekać się kwiatów, nie chodzę codziennie na zielnik i nie szukam w ziemi pierwszych przebitych roślinek. Bo szukając ile mi już zeszło, połowę wydreptam.

Rozumiesz, czas, do wszystkiego potrzebny jest czas i spokój.
Jak wleziesz w rodzącą się materie z buciarami, to zniszczysz wszytko co jest jeszcze niewidoczne.

Trzeba być cierpliwym.

daj sobie czas.

Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Ani społecznie ani romantycznie nic nie widać jeszcze. No szkoda, trzeba poczekać. 
Bardzo dziękuję
Odpowiedz

Dziękuję
Odpowiedz

Witaj Hazar, 

Mam nadzieje ze u ciebie dobrze  Uśmiech
Prosze o rade, pomoc w wolnej chwili.

Czy wydarzy sie u mnie cos w czerwcu? Mialam sen gdzie kobieta mi mowila cos o czerwcu, obudzilam sie szybko, to bylo takie realistyczne.

Czy hipnoza jest dla mnie i moze mi pomoc? Czy powinnam spróbować? Czy u pani A.K z holistyczna? 

Wszystkiego dobrego,

Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Witaj Blue

Pytania: Czy wydarzy sie u mnie cos w czerwcu? 
3 kielichy - Do spotkania nie dojdzie, koniec końców ktoś nie będzie mógł spojrzeć tej drugiej osobie w oczy. Zabraknie odwagi. Prócz próby zalania robaka (czerwca) nic więcej nie widać.

Czy hipnoza jest dla mnie i moze mi pomoc? 
Królowa Buław -Hipnoza niczego nie wniesie, jesteś zbyt świadoma. Cień jest tak mocno zintegrowany że wychodzi ci oczami, patrzysz świadoma blasków i cieni. Patrzy na mnie Kobieta która jest cieniem i światłem jednocześnie. Pomóc możesz sobie sama, bez pośredników.

Czy powinnam spróbować? 
5 Mieczy - Tylko by upuścić sobie gniewu, nienawiści i pogardy. Hipnoza usunie hamulce i swobodnie pozwoli płynąc emocjom.

Czy u pani A.K z holistyczna? 
6 Monet - Drogi ten interes, ale na pewno będą efekty odczuwalne. Odciążą, wyrówna się. Jeśli się zdecydujesz AK będzie dobrym wyborem. 

Tak to u mnie wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

(11-03-2026, 17:44)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Pytania: Czy wydarzy sie u mnie cos w czerwcu? 
3 kielichy - Do spotkania nie dojdzie, koniec końców ktoś nie będzie mógł spojrzeć tej drugiej osobie w oczy. Zabraknie odwagi. Prócz próby zalania robaka (czerwca) nic więcej nie widać.

Czy hipnoza jest dla mnie i moze mi pomoc? 
Królowa Buław -Hipnoza niczego nie wniesie, jesteś zbyt świadoma. Cień jest tak mocno zintegrowany że wychodzi ci oczami, patrzysz świadoma blasków i cieni. Patrzy na mnie Kobieta która jest cieniem i światłem jednocześnie. Pomóc możesz sobie sama, bez pośredników.

Czy powinnam spróbować? 
5 Mieczy - Tylko by upuścić sobie gniewu, nienawiści i pogardy. Hipnoza usunie hamulce i swobodnie pozwoli płynąc emocjom.

Czy u pani A.K z holistyczna? 
6 Monet - Drogi ten interes, ale na pewno będą efekty odczuwalne. Odciążą, wyrówna się. Jeśli się zdecydujesz AK będzie dobrym wyborem. 

Tak to u mnie wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Dziękuję za szybka odpowiedz Hazar. 
Co do hipnozy pomyślałam to samo co i ty widzisz. Jednak mialam mała nadzieje ze moze cos mi pomoze w kwesti poczucia wlasnej wartosci, pokonania strachu, leku. Ta kobieta ma wysokie ceny I bardzo dobre opinie. Jakoś mnie do niej uwagę przykulo.

Z kim moglo by byc to spotkanie w czerwcu? I dlaczego tak to zobaczylas. Komu jest potrzebna odwaga, i ten robak. Dziwny byl ten sen. 

Dziękuję,

Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Blue

Pytanie: Z kim moglo by byc to spotkanie w czerwcu? 

Rycerz Buław - Nic nie widać, wszystko płonie. Ja niczego nie zobaczę, Zresztą Królowa zaczęła się na mnie dziwnie patrzeć. Taką minę zrobiła oczami i mikroruch twarzy do przodu. Jakby chciał coś wypluć i zaciska szczękę. 
Nie drąż już tematu spotkania.

Hazar

Odpowiedz

Rozumiem,  Dziękuję za poświęcony czas. 
Wszystkiego dobrego, 
Blue
Odpowiedz

Cześć Hazar mam pytanie: jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku? Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz? Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka 

Pytania:  jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku? 
3 buławy - Jak przez okno Oczko Ty stoisz w oknie i patrzysz jak ona podróżuje po przestworzach, czyli zwyczajnie będziesz ją monitorować przez szklane oko monitora. Pokazuje się też, że już jesteś spakowana i zdecydowana by się spotkać.

Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz?
Król Mieczy - Mało prawdopodobne, nie wykona żadnego ruchu w twoja stronę. Jest zacięta i głucha na to co mówisz, niby ma wielkie uszy ale jest bariera i sens z dźwięku nie przedostaje się do umysłu. Ustawia się jak niedostępna i obserwująca. 
Ma w dłoniach potężny miecz i niby się nim tylko podpiera, ale chwyt jest zbyt pewny i mocny. Trzeba uważać.

Ale jeśli do niego dojdzie to może być ciężkie spotkanie, szczególnie że ona zdaje się czekać na Ciebie, aż sama się zbliżysz. Musisz być uważna jak saper. Nie dać wsadzić się na żadną minę.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Hazar czy ona się mnie boi / wyczuwa zagrożenie? A może czuje się gorsza?
Odpowiedz

Nie Rozalka, Ona nikogo się nie boi, bo ma wielki miecz. 
Naprawdę wielki. 
Zresztą jest nabuzowana, bo miałam wrażenie, że wykonuje takie lekkie ruchy nagdarsków, jakby rozgrzewała rękojeść w dłoniach.
Nie widać też emocji, jak już to strategia i wyczekiwanie. 
Najlepiej nie dawać jej pretekstu, to nie zaatakuje.

Podglądnij sobie Króla Mieczy z Boskiego, jest jak drapieżny ptak w locie, szybki, bezszelestny jak sokół.

Odpowiedz

Mam na nią takie haczyki, że największy miecz jej nie pomoże  Rotfl . Wtedy się przestraszy. Bardzo możliwe że czeka na mój ruch, w tej chwili nie ma innego wyjścia. Biedaczka  Rotfl dziękuję i życzę spokojnej niedzieli 💐
Odpowiedz

Cześć Hazar, 

Mam problemy z plecami z odcinkiem lędźwiowym, już od ponad 2 lat. Chodzę na osteopatie, byłam na różnych rehabilitacjach, staram się regularnie chodzić na spacery i ćwiczyć. 
Mialam mieć blokadę sterydowa, ale zemdlałam, strasznie się boję.

Ból jest okropny. Zwolniono mnie z zeszlej pracy bo bardzo mi utrudniał życie ten ból. Co jeszcze mogę zrobić? Biorę mnóstwo leków. Czy regularne ćwiczenia wystarczą żeby to wyleczyć? Czy powinnam zwrócić się jeszcze do kogoś, czy podjąć dodatkowe leczenie? Czy ma to jakieś podłoże psychiczne?

No i też w kontekście tego czy mogłabyś proszę poradzić która praca byłaby dla mnie bardziej odpowiednia? 
1.HM
2.WF

Mam traumę po poprzednim miejscu pracy.

Bardzo dziękuję.
Odpowiedz

Witaj Tajlandia

Pytania: Co jeszcze mogę zrobić? Biorę mnóstwo leków.
VIII Siła - Zasięgnąć co najmniej jeszcze trzech opinii, czy te leki ze sobą nie kolidują. Być może interakcje stopują leczenie. Nie pokazuje się to agresywnie, ale tak jakby jeden drugiego osłabiał. 

Czy regularne ćwiczenia wystarczą żeby to wyleczyć?
8 Monet - Niestety nie, same ćwiczenia to za mało, choć byś stosowała różne konfiguracje i różne techniki. 
Chociaż to dobre dopełnienie nie jest w stanie przywrócić pełnej sprawności. Pokazuje się tak, jakby pewne połączenia, czy przepływy zostały przerwane. 
Tak jakbyś spojrzała na przewód w przekroju. Niektóre wiązki są już uszkodzone. Nie pomoże już zmiana pozycja, kabla trzeba by go rozciąć i wymienić żyłę.

Czy powinnam zwrócić się jeszcze do kogoś, czy podjąć dodatkowe leczenie? 
7 monet - Jeszcze nie dojrzałaś, do dodatkowego leczenia, albo twój specjalista. Trzeba poczekać, by nowe mogło wejść w materie.

Czy ma to jakieś podłoże psychiczne?
IX Pustelnik - Trochę tak, ale dlatego że straciłaś nadzieje. Twoje spojrzenie jest puste. Nie wierzysz że leczenie odniesie skutek, a kręgosłup od szyi w dół będzie w pełni odczuwalny. Musisz puścić głowę, nie pozwalać jej by brała wszystko na siebie. 
Niech nogi ręce i plecy też maja coś do powiedzenia.

No i też w kontekście tego czy mogłabyś proszę poradzić która praca byłaby dla mnie bardziej odpowiednia?
1.HM - XIX Słońce - Ta, jeśli chcesz sławy, coś możesz odkryć.
2.WF - XXI Świat -  Ta, jeśli chcesz w końcu stanąć na nogi.

Jedna i druga ma coś w sobie, to już zależy co ważniejsze. 
Prestiż czy wyjście poza system.
Wybór należy do ciebie.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Odpowiedz

Hazar, tak bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienie. Jestem mloda, a czuję się tak babcinie, ciągły bol, wizyty w szpitalu. 

Czy mogłabym zapytać o jeszcze jedną rzecz? Gdzie będzie mi lepiej wyleczyć plecy? Gdzie będę bardziej zaopiekowana? Mam podwójne obywatelstwo. 
P
H
Bardzo dziękuję.
Odpowiedz

Tajlandia 

Pytanie: Gdzie będzie mi lepiej wyleczyć plecy? Gdzie będę bardziej zaopiekowana? Mam podwójne obywatelstwo. 

P - XI Sprawiedliwość - Są warunki, czyli wiedza i możliwości terapeutyczne czyli miecz, ale system jest ślepy. 
Brak wykonawców którzy widzą co czytają i to jak prowadzą narzędzia.

H- 0 Głupiec - Tutaj jest możliwość chwytu dobrobytu, czy zrobienie tego dobrze a nawet świetnie. Fakt, że może być trudniej, bo jakąś przeszkoda się pokazała, ale i tak mimo wszystko lepiej angażować się w tym miejscu.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję 😘  mam nadzieję napisać następnym razem z dobrymi newsami

Jeśli odpowiadasz bezpośrednio na post przed Twoim...nie cytuj...
https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=2522
Odpowiedz

(08-07-2025, 18:32)Hazar napisał(a):  Witaj An_9

Pytanie: Czy moje przypuszczenia są słuszne?
3 miecze - Nie do końca. Masz zniekształcone spojrzenie przez łzy. Trzeba by poczekać z osądem i słuchaniem intuicji, bo patrzysz przez soczewkę bólu który złamał ci serce. Wszystko co widzisz jest zamglone, skup się na pogodzeniu z przeszłością. 
Co do tej osoby możesz ograniczyć przepływ informacji, ale tylko dla własnego komfortu, jak to wygląda naprawdę zobaczysz dopiero jak osuszysz łzy.

Czy ta osoba jest mi nieprzychylna/lub jest zazdrosna?
I Mag - Nie leży to w jej gestii zainteresowań. Ona ma swój świat, eksperymentuje i to pochłania ją bez reszty. Zresztą wydaje się dojrzała i naznaczona doświadczeniem. "Niskie pobudki" ma już opanowane do tego stopnia, że je rozumie. 

Co myśli o mnie?
2 kielichy - Myśli że jesteś jej drugą połówką Oczko Brakującą częścią całości. Myśli o Tobie z miłością. Pokazała się więź która was łączy, sznur pereł z dwiema zawieszkami serca, jak bransoletka przyjaźni. Cały czas ustawia się do szczerego dialogu. Tak jakby cały czas była gotowa by wszystko wyjaśnić.

Tu trzeba się wewnętrznie z czymś w końcu pogodzić, bo to rzutuje na wszystko co widzisz w swoim otoczeniu. 
Nie zaczynać od innych, tylko od siebie. Eliminowanie tej osoby nic nie da, bo za chwile poszukasz sobie innego wroga.

Na spokojnie, to już długo trwa, w końcu muszą się skończyć łzy. 
Zadbaj o siebie, tak zwyczajnie. Otocz się opieką. Zaopiekuj sie sobą. 
Jak ciało poczuje się bezpiecznie zacznie wspierać umysł, a wtedy będzie już tylko lepiej.

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Witaj, niestety okazała się egoistką. Mocno ograniczyłam kontakt i wiesz co? Nawet nie odczuwam braku, taka to przyjaźń była właśnie. To już od wielu lat się działo i zbierało aż w końcu przeanalizowałam wszystko i wyszło, że nic to nie wnosi do mojego życia a tylko zabiera energię. Nie czułam ani wsparcia ani zrozumienia. Ból po złamanym sercu się zabliźnił ale znowu miałam inne problemy, także ciężko jest nadal. Mam nadzieję, że wyjdzie dla mnie tęcza w końcu.
Pozdrawiam 🙂, miłego dnia Ci życzę 🌷
Odpowiedz

Dziękuje za weryfikację  Kwiatek

pozdrawiam 
Hazar

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości