Wątek zamknięty

Nowa praca

Proszę o Rozkład czy i gdzie mam szukać miejscówki na handel truskawkami w tym roku ? Mam jedną miejscowke na oku, ale chwilowo jest problem z kontaktem z osobą decyzyjna.
Magda 21.02.1986.

Witaj Ktotowie

Król Kielichów - Dogaduj się ze starszym gościem, u niego będzie najlepsza miejscówka, to że teraz jest niedostępny, to dlatego że ma inne sprawy na głowie. To dobry jegomość i ludzie lubią do niego przychodzić. Ma dobre opinie. Chętnie coś tam zawsze kupią.

wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."

Proszę o rozkład oraz Rady kart na 2 pytania
Pierwsza - czy przedłużenie umowy najmu na obecnej miejscówce będzie dla mnie rentowne czy musze szukać nowego miejsca ?
Do poniedziałku muszę się określić a jestem w kropce. 

Druga - co Karty widzą u mnie po zakończeniu sezonu handlowego ? - pwrót w na etat czy rozwój własnej działalności?
Magda 21.02.1986.

Magda, nie odniosłaś się do wróżby od Hazar , ani  nie zweryfikowałaś poprzedniej wróżby, a już prosisz o następną...
Poza tym zadawanie tych samych pytań, w tym samym czasie u kilku wróżek, wprowadza tylko chaos w podjęciu Twojej decyzji...
Wcześniej zadałaś to samo pytanie innej wróżce, wiec tam poczekaj na wróżbę...ten watek zamykam...

[Obrazek: attachment.php?aid=75737]

Współpraca ze starszym gosciem nie wyszła. Wzielam miejscówkę od Pani.
Trochę tutaj małe rozminięcie niemniej jednak inne wróżby Hazar sprawdzały się dość dużo. 
Czy po tej weryfikacji, mogę zadać Hazar pytania ktore ciągle są w mojej głowie ?
Pozostawiona sama sobie na razie zabezpieczyłam się inna miejscówka ale do jutra mam się określić czy będę kontyuowac tutaj współpracę. Co mi Hazar doradzasz, co widać w Kartach w tym temacie?

Tak jak napisałam wcześniej...poczekaj na wróżbę od wróżki, której wcześniej zadałaś takie samo pytanie...
U nas na Forum, ten wątek jest zamknięty

[Obrazek: attachment.php?aid=75737]
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości