Boski Tarot u Hazar

Dziękuję za kwiaty  Buźki

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar to chyba jednak nie jest odpowiedni facet.... Wnerw szukam dalej, Karty dały nadzieję  Ok
Odpowiedz

Rozalka

Człowiekowi należy poświęcić trochę więcej czasu, jeżeli chcemy go poznać.
Chyba że naszym zamiarem jest szukania narzędzia do zaspokojenia własnych potrzeb, to wtedy można brać co jest Oczko
Nasz umysł i ciało pobierze sobie tylko to czego mu brakuje, jak z witaminy kompleks, a resztę wydali i zapomni.

Tylko że to jest Człowiek, On jest już pełny i zawiera całe spektrum zalet i wad. W dużej mierze zależy to od najbliższych która pula przeważy.
Trzeba mieć to z tyłu głowy.
Każdy w takiej samej mierze się nada i nie nada.
Ale by to zobaczyć trzeba mu dać czas.

Zwyczajnie dać mu czas.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar, on też nie jest mną zachwycony  Oczko mamy inne poczucie humoru, marzenia, energię. Nie ma chemii. Chcemy czegoś innego. Tylko luźna znajomość, po prostu nie ten człowiek. Jesteśmy znajomymi do pogadania  Ok
Odpowiedz

Hazar czy postawisz Karty na czerwiec? Ogólnie w uczuciach co będzie? W sobotę weryfikacja maja. Pozdrawiam  Kwiatek
Odpowiedz

Rozalka

Pytanie: Ogólnie w uczuciach co będzie?
5 Monet - Bieda, możesz prosić o uwagę jak potrzebujący o jałmużnę, ale chętnych nie widać. Może dlatego że forma ci spadnie i inni mogę dyskretnie odwracać wzrok. Czerwiec bez miłosnych uniesień, warto wykorzystać ten czas na oddech od miłosnych perypetii.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dzięki 🍓🐞
Odpowiedz

Witaj Hazar...chciałam prosić o wróżbę..
Rozstałam się z partnerem byliśmy razem ponad rok i różnie się układało..powiedział że chce być sam bo musi zrobić ze sobą porządek i ze swoim zdrowiem...długo na to czekałam ale nie sądziłam że nasza znajomość się skończy...bo przez ostatnie 4miesiące układało się między nami bardzo dobrze...powiedział że nie chce stracić kontaktu ze mną I czasem możemy się spotkać i czas pokaże co będzie...
Moje pytanie brzmi...czy nasze drogi się jeszcze zejdą i będziemy razem czy zostaniemy tylko na stopie koleżeńskiej...czy może poznał kogoś innego a to tylko wymówka...
Barbara 11.11.1979. Adam 4.05.1971
Odpowiedz

Witaj Barbara

Pytania: czy nasze drogi się jeszcze zejdą ?
8 kielichów - Raczej nie, mentalnie już się odwrócił. Co prawda są jeszcze zależności, ale bardziej jak utrwalone nawyki czy przyzwyczajenia. Mogą się ciągnąć jak chęć zapalenia papierosa po rzuceniu palenia i tylko tyle, rozum już wybrał nowe.

czy będziemy razem czy zostaniemy tylko na stopie koleżeńskiej?
VI Kochankowie - Możliwy koleżeński seks z przypadku, jeśli będzie okazja i dwoje będzie chciało naraz to tak, ale tylko na czas aktu. Po fakcie znowu nic nie będzie was łączyć.

czy może poznał kogoś innego a to tylko wymówka.
3 kielichy - Nikogo konkretnego jeszcze  nie ma, po prostu chce się bawić. Na ten moment interesują go tylko luźne relacje, najlepiej na jedną noc.

On nie chce zobowiązań, nie chce się wiązać, uważaj by nie paść ofiarą złudzeń jak poniesie was namiętność. Ten seks nie będzie fundamentem tylko chwilową odskocznią.
Niech układa sobie życie, a jeśli On nie chce z Tobą to znajdzie się ktoś inny kto tego zapragnie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję bardzo  Uśmiech...lepiej dam sobie spokój...skoro tak wybrał to niech ma jak chce
Odpowiedz

Witaj Hazar😉
Wiesiek 6 03.1969
Renata 25.10.1974 
Kiedyś cos miedzy nami było. Został sporadyczny kontakt.Oststnio często o nim myślę. 
Czy miedzy nami coś jeszcze będzie?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Ameliee, 6 gości