Boski Tarot u Hazar

Dziękuje za weryfikacje  Kwiatek

Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj Hazar, 

Na ten nowy Rok numerologiczny jesli zechcesz poswiecic czas to proszę: 
*jakie niespodzianki do mnie ida? 

* co mnie czeka w pracy, skaczylam studia pielegniarskie, czekam teraz na prawo wykonywania zawodu i czeka na mnie praca w moim małym miasteczku gdzie mieszkam, w szpitalu, ale nie ukrywam nie jest to czego oczekiwalam. Dam radę? 

*co w sferze uczuciowej, milosci, czekam na mój czas.

Dziękuję za poświęcony czas. 
😀
Dane podeślę na priv. 

Blue. 

Pozdrawiam Blue.
Odpowiedz

Witaj Blue 

Prognoza na rok numerologiczny:

jakie niespodzianki do mnie ida? 
V Kapłan - Te niespodzianki jeszcze będą długo szły i w tym roku raczej się ich nie spodziewaj. Nadchodzący czas będzie tylko przygotowawczy i na tym najlepiej sie skupić, By być jak najlepiej przygotowanym. Koncepcji nie widać, tylko twoje modlitwy, by odmienił się los. Jeśli będą żarliwe możliwe, że przyspieszysz ten niespodzianki Oczko 

* co mnie czeka w pracy. Dam radę? 
9 Kielichów, Król Monet - W pracy powinno być lekko i przyjemnie, ale pamiętaj że takie nastroje nie wprowadza się środkami odurzająco-wspomagającymi a zdrowym podejściem i "powołaniem" do opieki nad słabszymi. 
Dasz sobie radę, jesteś dobrze przygotowana, masz wiedzę i wiesz jak ją użyć, więc w twoim przypadku wystarczy się dobrze wysypiać. 

*co w sferze uczuciowej, miłości, czekam na mój czas.
II Kapłanka -  Jeszcze musisz poczekać, pokazały się przyrzeczenia, więc może nie przyszedł jeszcze czas by je wypełnić. 
W tym roku warto skupić się na pracy, bo reszta jest jeszcze w powijakach.  
I cieszyć się z wolności bez ograniczeń, poznawać ludzi i nawiązywać luźne relacje. Tak w przyszły związek wejść otwartym na drugiego Człowieka 

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję,  Kwiatek
a wiec praca, praca i duzo pracy na ten rok. I ja tez mam taka nadzieje ze podolam. 
Wszystkiego dobrego, 
Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości