Boski Tarot u Hazar

Dziękuję Hazar, nadzieja jest dla mnie jeszcze.  Uśmiech
Odpowiedz

(17-04-2026, 19:53)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Pytanie:  Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc?

9 pucharów - Wszystko stoi, na razie nigdzie się nie wybierasz, zresztą nie widzę żadnego nawet drgnienia. Jest za to upojenie i euforia. 
Trochę wyglądasz jaki taki drink z opalizującymi drobinkami, cudownie cię ta hipnoza zmieszała, ale na razie nic poza tym. 
Trzeba poczekać, aż się to ładnie wy-segmentuje żeby cokolwiek zobaczyć. 
Ciesz się krążącymi cząsteczkami w krwioobiegu, jak twoja energia się ustabilizować to możemy zaglądnąć. 
Na teraz jest "owocowy shake"

wszystkiego dobrego 
Hazar
Hej Hazar, 
Myślę nad kolejna sesja zeby popracować nad sobą, ale myślę ze ta hipnoza spowodowała u mnie ze jednak znów wrocilam do niego myślami i znowu mnie ciągnie do niego myslami, wiec sama moge sobie odpowiedzieć na to pytanie, mimo ze jestem jak ten kolorowy drink to wszystko teraz odczuwam tak jak mówiłaś te cala gamę emocji, mam wrażenie ze to co wtedy pytalam z tym snem mogło tez o niego chodzić, i mam świadomość ze to ja moge byc ta osoba która nie jest w stanie spojrzeć w oczy. Nie wiem czemu to aż tak mocno siedzi mi w głowie. Dziękuję 
Pozdrawiam Blue,
Odpowiedz

(02-08-2025, 17:49)Hazar napisał(a):  Witaj Malvina 

Pytanie: 
Praca - jak przez najbliższy czas (rok) będzie mi się w tym miejscu układało?

Rycerz Buław - Może być gorąco i nieprzewidywalnie. Dodatkowo dużo stresu, może cię psychicznie wypalać, bo całą głowę masz zaognioną. 
Dołożenie 4 Kielichy - Możliwe że w czasie o który pytasz będziesz szukać nowej pracy, ale w ciągu roku raczej nie zmienisz, pokazuje się, że siedzisz na tyłku. 
Zachowaj dystans do sytuacji w jakiej się znajdziesz, zdrowy rozsądek i nadzieja na nowe powinna gasić pożary które pojawią się w twojej głowie.

Uczucia - Czy ew. nasza relacja (zdrowa, oficjalna) ma sens, jest gdzieś na widok, czy jest ktoś nowy na horyzoncie?

Paź buław - Ma sens ale to takie jak za małolata. Do dojrzej relacji jeszcze sporo czasu. Od Ciebie zależy czy jesteś w stanie tej relacji aż tyle go poświęcić, bo pokazuje się jak miłość w podstawówce.
Dołożenie - VIII Moc - Horyzontu nie widać, ale pokazuje się za twoja siła sprawcza w tej kwestii. 
Nie musisz wcale nikogo wypatrywać, a możesz aktywnie działać, zwyczajnie przebierać sobie w mężczyznach jak w ulęgałkach. 
Jesteś na takim etapie, że adoratorów nie powinno ci zabraknąć.

Malvina co do związku to trzeba sobie to na spokojnie przemyśleć, bo to są ważne wybory, partner życiowy. A praca się nie przejmuj, dziwne czasy idą. Skup się na tym co ważne Oczko czyli nie trać cennego zdrowia na szarpanie się z etatem.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Wracam z weryfikacją Rotfl
W pracy - faktycznie gorąco, nieprzewidywalnie....ale nadal tam jestem i na swój sposób lubię i akceptuję (z fajnymi osobami pracuje i to niewątpliwie jest zaleta). Od czasu do czasu zaglądam na stronę z ogłoszeniami, ale na razie nie robię nic więcej w tym kierunku.
W miłości - eh, tamten etap mnie wykończył, dosłownie, ale pewna rzecz się wydarzyła pod koniec kwietnia tego roku i to podziałało na mnie jak olbrzymi, lodowaty prysznic. Nie jesteśmy razem i emocjonalnie potrzebuje stabilności i poczucia bezpieczeństwa a nie braku zaufania i wiecznego poczucia winy.
Nie wiem, mam poczucie że e tym roku moje nastawienie jest inne....i to praktycznie w każdej kwestii.

Droga Hazar, czy w związku z tym może prosić Cię o postawienie kart do końca roku na pracę, miłość. Po prostu co los mi przyniesie - czy będę pracować w obecnym miejscu, czy szykują się nowe projekty? Czy ktoś na stałe pojawi się się w moim życiu dla kogo będę ważna? Dane prześlę meilem. 
Z góry dziękuje i Pozdrawiam!  Kwiatek Kwiatek Kwiatek
Odpowiedz

Witaj Malwina 

Pytania: Czy będę pracować w obecnym miejscu, czy szykują się nowe projekty? 
Król buław - Do końca roku powinnaś zostać w obecnym miejscu, jeśli jakieś ruchy to tylko wewnętrzne i dodatkowo związane z awansem. 
Pokazałaś się na stanowisku kadry zarządzającej. Być może zostanie ci właśnie przydzielony nowy projekt który Ty będziesz prowadzić jako Lider.

Czy ktoś na stałe pojawi się się w moim życiu dla kogo będę ważna? 
Mag I - Do końca roku nie, randki owszem, ale bez długofalówki. Ten kandydat może cię bajerować i tworzyć jakieś "prototypy" ale to takie przestarzałe będzie, zresztą jak On sam. Na chwile tak, na dłużej braknie mu cierpliwości i może zacząć iskrzyć.
W razie czego, nie podchodź śmiertelnie poważnie, tylko na luzie.

Uczucia do końca roku będą kuleć, zresztą nie wykluczam że kawaler też, ale za to praca, to tam pójdzie cały ogień.
Tak że nie powinnaś się nudzić.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(05-08-2025, 18:08)Hazar napisał(a):  Witaj Mydream

Jeśli mogę prosić na rozłożenie kart to mam 2 pytania 

1) Jak będzie wyglądała nasza relacja z mężem do końca tego roku ? 
VIII Moc, Król Mieczy - On może zostać głuchy na twoje rację. Wydaje się jakby odcinał się świadomie, ale nie powinnaś się poddawać. Kropla drąży skałę, jeśli ci zależy, dawkuj mu subtelnie swoje przemyślenia. 
Stopniowo, tak by wychodząc z domu wracał w ciągu dnia do wypowiedzianych słów i drobnych gestów. Typu: poprawy kołnierzyka, czy ściągniecie paproszka z policzka. Wszytko musi być podprogowe, bo on teraz sumuje dane do podjęcia decyzji, ale czas działa twoją korzyść, bo cały czas się waha.

2) Czy podczas naszej separacji pojawiła się obok niego jakaś kobieta ? 
IX Pustelnik - Według niego nie i to jest dobre, bo On jej nie dostrzega w swojej przestrzeni. 
Pokazał się całkowicie sam jak palec.

Ale niestety Ona jest, bo przy tasowaniu wyrzuciło mi Królową Buław. Bacznie was obserwuje i czeka aż będzie mogła wykonać ruch. Jeśli tylko da jej zielone światło, czyli od ciebie musi całkowicie się odwrócić, to to będzie sygnał że wybiera ją.

Znalazłam coś w jego mieszkaniu co nie daje mi spokoju.. 
XIII Śmierć - Tym się nie przejmuj, jeśli twierdzi ze nie ma związku z kobieta to tak jest. 
On na razie nie kieruje uwagi w jej stronę w senie o jakim myślisz.

No to co Oczko trzeba wrócić do źródeł. 
Musisz znowu zacząć okazywać czułości i przywiązanie, ale takie jak okazuję się na początku. Tak by chciał wracać do domu i do Ciebie. 
Rywalką się nie przejmuj, na razie się przygląda, wie że ten mężczyzna jeśli nie będzie zdecydowany, to ani nie ściągnie portek na szybko, ani od Ciebie nie odejdzie. 
Zresztą kobieta jest godna, nie będzie żebrać o jego względy, także masz pełną swobodę w pracy nad powrotem jego uczuć. 
Masz jeszcze fory, bo się waha, A jak sie chłop długo waha, to nic z tego nie ma co sobie zaplanował..

Głowa do góry, użyj swojego wdzięku i uroku. W końcu zakochał się w Tobie i może jeszcze wiele razy Oczko 

wszystkiego Dobrego 
Hazar

Witaj Hazar, 

Wracam z weryfikacją i pytaniami. 
Nie daliśmy rady wypracować tego związku. Mimo prób i podjetej terapii przerosła nas przeszłość. W życiu wyszło to co pokazały karty. Gdy ja czułam, ze się poprawia on się odsuwał, był bardziej bierny z początku przynosiło mi to spokój i dawało złudne poczucie,że coś sie poprawia. Do dnia decyzji podjętej w emocjach, ale też podpartej chłodną kalkulacją o rozwodzie. Decyzja zapadła z jego strony. Królowa buław nie pojawiła się przez ten czas.

Obecnie oczekuję na pozew. 

Mam też pytanie do kart: czy on będzie długo zwlekał i szukał weny do pozwu czy utnie to jednym cięciem? 

Mogę też prosić o ogólną wróżbę do końca roku na pracę, zdrowie i miłość ?

Dziękuję za poświęcony czas. 

Dane pv. 
Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Mydream

Pytania: Mam też pytanie do kart: czy on będzie długo zwlekał i szukał weny do pozwu czy utnie to jednym cięciem? 

3 kielichy - Te emocje za jakiś czas opadną i będzie szukał wenę i jakąś tam sobie stratę znajdzie. 
Ale zwlekał będzie, On chyba się przeliczył, albo coś mu nie wyszło. Zresztą ja nie widzę tu żadnej kalkulacji, a tylko grę pozorów i to dobrą, bo świadomie ukrył mi oczy, żeby nie można było w niego zajrzeć. 
Ze spokojem wszystko przyjmuj. 
Coś próbuje pokazać na serce i nie wiem skąd mi się bierze "z koziej dupy trąbka". Kryzys to czy jak ?

Mogę też prosić o ogólną wróżbę do końca roku 

na pracę - 7 kielichów- Odlecisz trochę od obowiązków, byle by nie za daleko, ale to będzie taki czas gdy ciężko będzie się skupić na pracy ze względu na sytuacje rodzinną.

zdrowie - Rycerz Buław - Zostanie nadwerężone, ale to też będzie pokłosie tej sytuacji. Niestety, ogólnie nie będzie to korzystne dla twojego zdrowia. Nerwy i stres spowodują wystąpienie stanów zapalnych.

i miłość ?- 5 Mieczy - Zapomnij na ten czas o miłości, załóż coś grubszego, by zminimalizować ciosy. On stanie się wrogi i dodatkowo zablokuje całe widocznie pole, więc nikt się nie pojawi. Musisz zacisnąć zęby i przeczekać.

Coś jest na rzeczy, ale nie chce pokazać. Za mocno wypiera i przez Ciebie nie można zobaczyć. 
Niczego nie bierz do sobie, jeśli oberwiesz to dlatego że jesteś najbliżej, nie unikniesz rykoszetu siłą rzeczy. 

Zachowaj spokój, bo to minie, pamiętaj gruba skóra, spokój i czekaj na koniec roku.

Wszystkiego dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj Hazar. 

Poznałam niedawno pewnego pana. 
Chciałam Cię prosić abyś sprawdziła jego zamiary, oraz to dlaczego raz pisze a raz milczy?  
Czy ta znajomość się jakoś rozwinie w jakimkolwiek kierunku? 
Dane i jego sytuację opiszę na priv
Odpowiedz

Witaj Maryś 

Pytanie:  Chciałam Cię prosić abyś sprawdziła jego zamiary,
VI Kochankowie - Oczywiste, chce spróbować twoich "ust".

oraz to dlaczego raz pisze a raz milczy? 
3 Buławy - Bo często jest w "trasie", co więcej ta "trasa" nie musi być rzeczywista, a może być wirtualna. W każdym razie mocno go to pochłania, jak ma czas to pisze. 

Czy ta znajomość się jakoś rozwinie w jakimkolwiek kierunku? 
XXI Świat - Zakończy się, od Ciebie tylko zależy czy trafisz na jego ściankę jako trofeum. Ten człowiek niczego nie ukrywa i nie fałszuje. Korzysta z życia, intensywnie. Chce zdobyć jak najwięcej. Co najważniejsze jasno to komunikuje, więc nie co szukać drugiego dna.

Jeśli bez zobowiązań to jak najbardziej, nic więcej z tego nie będzie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

A niby taki biedny po stracie.. czyli próbował zbajerować.  dziękuję
Odpowiedz

Maryś to normalne.

Najłatwiej zobaczyć to na czereśni Oczko

Najlepsze są te co zwisają za płot Ogrodnika, raz nie kosztują tyle co na straganie i dwa nie trzeba w nie wkładać tyle pracy i potu co Sadownik.
Jeszcze jak zrywasz szybko, ukradkiem i jednorazowo szkody są minimalne. 
Ogrodnik nawet nie zauważy, a frajdy i dreszczyku emocji co niemiara.

Po prostu tak jest, zawsze było i będzie. Natura Człowieka jest niezmienna.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości