09-01-2014, 22:48
To jest typowo buddyjski sposób: przestań myśleć i wszystko zniknie...ale to nie jest takie proste. Nie uznawanie karmy to nie uznawanie boskich mocy.
Seweryn1974 napisał(a):To jest typowo buddyjski sposób: przestań myśleć i wszystko zniknie...ale to nie jest takie proste. Nie uznawanie karmy to nie uznawanie boskich mocy.
Seweryn1974 napisał(a):Ale w rzeczy samej, to czy karma nas determinuje to podstawowy temat, bo jeśli tak... czemu żadna teoria tego nie wyjaśnia, przecież karma to kara.a po co jesteśmy zły .
Sophia napisał(a):mi się wydaje, że człowiek nie jest z natury zły. gdzieś czytałam teorię, że zło zostało stworzone
Sophia napisał(a):http://joyfulcocreation.wordpress.com/20.../#more-162Mozę fajnie pisze, pierwsze zdania odczytałem na razie brak czasu ,
Sophia napisał(a):no fajnie fajnieale mi nie pod rodzie , ja idę w innym kierunku ja wiem gdzie exit .
Sophia napisał(a):no chyba, że tam NIC nie maOgólnie to prawo przyciąganie , jak uważasz ze tam nic nie ma to nie biedzi
Sophia napisał(a):inne rasy tu ochoczo nie przybywają bo burdello mamy na kółkach, do tego krzywych