Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam
Od jakiegoś czasu kiedy wyciągam kartę dnia pokazuje mi się ciągle ta sama karta - Giermek buław(pałeczek).
Nie wiem dlaczego prześladuje mnie ta karta, raz mi nawet wypadła z tali kiedy tasowałam karty
Proszę doradźcie coś, może ktoś też miał podobną sytuację jak ja??
Z góry dziekuję za pomoc
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 6
Reputacja:
60
Czasami karty 'przyklejają' się do jakiejś osoby - to są tzw. Sygnifikatory.
Giermek (paź) buław to karta ukazująca młodego chłopaka, oznacza też rozpoczęcie czegoś nowego.
Zastanów się, czy w Twoim otoczeniu jest ktoś, kogo by ta karta wskazywała.
Możesz zadawać pytania kartom o kilka osób, układ np po 3 karty, i jeżeli przy którejś wyjdzie paź buław, to niewykluczone, że to jego karty Ci wskazują. Może to być ktoś, kto przyniesie dla Ciebie korzyści, a nawet zapowiedź miłości
Mnie karty ostrzegały kiedyś przed Cesarzem, miałem już podejrzenia kto to jest, a pytając o tą osobę, karty wskazały mi, że to ten Cesarz.
Tak samo moją koleżankę ostatnio (układ 6ciu kart według Barbary Moore) karty określiły jako Królowa Buław (sygnifikator), a potem, gdy sprawdzałem jej byłego (aktualnie żonaty) wskazało że on dalej coś czuje do Królowej Buław (czyli koleżanki). Czasami niezłe jaja z kart wychodzą
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i cenne wskazówki, zrobię jak piszesz może uzyskam odpowiedź kim jest ta osoba
Pozdrawiam Cie serdecznie
Liczba postów: 577
Liczba wątków: 30
Reputacja:
2.592
Znak Zodiaku: Ryby ♓
17-01-2020, 01:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2020, 01:12 przez
tarot55557.)
Ostatnio mam wrażenie, że prześladuje mnie karta Diabla razem z kartą 5 mieczy. Nie rozumiem, ale na większość pytań jakie zadaje na siebie wychodzi jak nie Diabeł to 5 mieczy. Czy to oznacza, że robię coś złego o czym nie wiem lub, że coś mi grozi ? Nie rozumiem o co chodzi. Pozdrawiam.
Liczba postów: 1.287
Liczba wątków: 28
Reputacja:
365
Znak Zodiaku: Strzelec ♐
Jest jeszcze jedna fajna metoda na sprawdzenie o co chodzi.
Trzeba dokładnie potasowac talię i potem odkrywac karty po kolei, aż dojdziemy do tej "uprzykrzonej". Zazwyczaj te karty, które są bezposrednio przy niej - czyli karta przed i po - dokładnie wyjaśnią sytuację.