Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
7buław w pytaniu czy ktoś przyzna się do winy? nie ,nie przyzna się będzie szedł w zaparte że jest bez winy, będzie dalej brnął w to co gra.
7buław jako praca to praca fizyczna mi pokazała typu kelnerka,pokojówka gdzie jest pełno gości,też duża konkurencja wśród pracowników.
Też gdy często wychodzi nam w rozkładach oznacza osobę wspinającą się po szczeblach poznawania przykładowo Tarota,jakiejś dziedziny życiowej, zdobywającą doświadczenie, która poznaje ale spotyka ją opór, który suma sumarum jest potrzebny w końcu co łatwo przychodzi to i tak odchodzi.
Moze byc .... dopiero odczytałam, ze poranna pytała o spotkanie wiec powodem faktycznie moze byc nawał zajec ale i szukanie dystanu, chec pozostania w pozycji obronnej.
Położenie prawidłowe:Determinacja. Chęć pokonania przeszkód. Gotowość do walki. Świadomość czekających kłopotów. Rozwój wypadków, w którym się uczestniczy. Konflikt. Sukces w sporcie. Praca fizyczna. Wysiłek. Chęć przebicia się. Pokonywanie trudności.
Karta Odwrócona:Opieszałość. Konsternacja. Zakłopotanie i nie pewność. Zawstydzienie. Problem nie do rozwiązania. Brak przygotowania do walki. Zniechęcenie .
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Tak, myślę że będzie kontakt.
Liczba postów: 883
Liczba wątków: 23
Reputacja:
3.742
Często postrzegam tę kartę jako oznakę postawy asertywnej u kogoś. Pokazuje człowieka czujnego, który "nie da sobie w kaszę dmuchać", broni swoich granic, strzeże swojej przestrzeni. To raczej defensywa, ale taka bardzo przytomna. I jest w tym także gotowość do ataku, gdyby nieprzyjaciel (rywal) podszedł zbyt blisko i chciał zagarnąć kawałek nie swojego terytorium.