Liczba postów: 34
Liczba wątków: 4
Reputacja:
3
Zastanawiam się czy przez wróżenie z tarota stajemy się "widzialni" dla innych bytów. Czy je przyciągamy wróżąc z tarota np. duchy
Reputacja:
3
Pytam, ponieważ przeczytałam to w jednej książce. Dokładnie przeczytałam, że przyciąga duchy
Reputacja:
3
10-06-2019, 23:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2019, 23:34 przez
Ismeni.)
Właśnie nie wiem jakby tarot miał je przyciągać, chociaż gdy ja wróżyłam z tarota to działy mi się dziwne rzeczy (rzeczy same spadały na przykład) --> to było parę lat przed przeczytaniem książki, więc w to uwierzyłam a teraz zastanawiam się czy tak jest naprawdę czy to był tylko zbieg okoliczności. Chociaż samo myślenie "tarot przyciąga duchy" mogłoby je przyciągnąć :O (prawo przyciągania)
Reputacja:
3
To książka Wandy Prątnickiej "opętani przez duchy".
Dziękuję, uspokoiliście mnie jeśli chodzi o tarota i już się nie boje ☺️
Liczba postów: 5.887
Liczba wątków: 64
Reputacja:
5.494
Znak Zodiaku: Lew ♌
Linari, przestań, to nie jest miłe... Twoje wypowiedzi zawsze tak wyglądają - autorytatywnie, jakbyś "wiedziała" coś czego inni nie wiedzą... spasuj trochę.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A może doświadczył ktoś z was jakiś dziwnych zjawisk podczas wróżenia? Jakaś zmiana temperatury powietrza? Jakieś dźwięki? Zmiana nastroju?
Liczba postów: 1.698
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.126
Znak Zodiaku: Baran ♈
Zmiana ciężaru kart, zapach w pomieszczeniu, raz 10 minut przed wróżbą przecięłam lewą rękę nożycami do kwiatów, więc mogłam sobie darować w ogóle wróżenie dla tej osoby ale chciałam sobie coś sprawdzić ,przy tasowaniu wypadł Strażnik ( odmowa prognozy)
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."