Mam pytanie: co jeśli pod pewnym celem napisałam sobie datę, która już minęła, i nie udało mi się go zrealizować? Po prostu przekreślić tę datę albo napisać nową? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ja bym zakleiła nową datą. Ja również słyszałam że nie można nikomu pokazywać takiej mapy myśli. To powinna być prywatna prawa.
"Where there is kindness, there is goodness, and where there is goodness, there is magic."
ja też przygotowałam taka mapkę i mam nadziję ,ze to co w niej jest spełni się.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witajcie. Mam pytanie do mapy marzeń. Robię ja dzisiaj. Spotykałam się przez miesiąc z takim chlopakiem i na tej mapie miało być przyklejone nasze zdj... Ale cos nam nie wyszlo:/ czy nadal mogę przykleić to zdj czy lepiej nie? Pomóżcie!
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 26
Reputacja:
15
Kurcze wlasnie przeczytalam o tej mapie marzen I tez musze sobie taka zrobic
mysle ze to super sposob na motywacje I osiagniecie celow
!
Nawet z najgorszego koszmaru nadejdzie przebudzenie.
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 9
Reputacja:
15
Ja zachowuje w teczce wszystkie mapy marzeń. Ostatnio zerknęłam na mapę ( mam ich aż 3 wyklejanki)
I nie spodziewałam się , ale z pierwszej mapy spełniło się w tym roku moje stare marzenie.
Moje mapy wykonują techniką wyklejania . Z różnych gazet wycinam ładne rzeczy i przyklejam na kartkę .
Piszę również cele na mapie marzeń kolorowymi kredkami woskowymi - ale zdecydowanie mapa lepiej mi wychodzi przez naklejanie wycinków gazet.