Praca

Witajcie,
zwracam się z prośbą o zerknięcie w karty. Otóż po 8 latach pracy otrzymałam wypowiedzenie i rozwiązano ze mną umowę.
Obecnie szukam nowej pracy.
Byłam wczoraj na rozmowie, z opisu pasowało do mnie stanowisko idealnie jednak mam mieszane uczucia po rozmowie.
Chciałabym spytać: czy to praca odpowiednia dla mnie ? w sensie jak to by wyglądało gdybym tam pracowała, jak to widzi tarot?  czy może jeszcze czekać aż się pojawi inna oferta
Marta, 20.07.1990
Odpowiedz

Witaj szakal 165

Pytanie: czy to praca odpowiednia dla mnie ? w sensie jak to by wyglądało gdybym tam pracowała, jak to widzi tarot? 
6 Mieczy - Byłaby odpowiednia, pod warunkiem że dostaniesz się pod opiekę dobrego mentora. Mogłabyś zawodowo wypłynąć na szerokie wody i jeśli pozwoliłabyś, by ster twojej kariery trzymał ktoś inny, mogłabyś wiele osiągnąć.

czy może jeszcze czekać aż się pojawi inna oferta?
6 kielichów - Tak dobrych ofert jak kiedyś możesz już nie otrzymać. Pokazuje się że twój najlepszy czas, gdy młodzieńcza świeżość prowadzi do boju już minął. Trzeba inaczej spojrzeć na siebie i oczekiwać ofert które bazują na doświadczeniu i tam kierować uwagę.
Wysoko eksploatacja ciała pod względem zawodowym już nie jest dla ciebie.

Próbuj, lepsze to niż czekanie na mannę Oczko może zaskoczy i poczujesz się jak na swoim miejscu.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości