Wróżba w sprawie domu

Dzień dobry dawno mnie tutaj nie było dużo sie działo przez ostatnie lata, syn mi ciężko zachorował wiec sie nic nie liczyło tylko on . Później skończyłam szkole, mowie teraz będzie juz tylko lepiej, lepsza praca zarobki itp . 
Ale koniec roku 25 a początek 26 jest znowu krytyczny.  
Zaczęłam nowa prace u innego lekarza bo w poprzedniej pracy źle dogadywałam się z żoną lekarza i dal mi zwolnienie a wiedział ze załatwialiśmy kredyt na dom i mówił ze zawsze mogę na niego liczyć, ale wyszło inaczej . Od razu w styczniu zaczęłam nowa prace nawet lepiej płatna ale okazało sie teraz ze bank niechętnie da kredyt na czasie próbnym.  
Jest jeden co się zgodził ale oczywiście wyższe oprocentowanie niż jak mieliśmy ustalone w tamtym roku. Do tego we wtorek miałam wypadek samochodowy i jestem na zwolnieniu ,obawiam się żeby nie stracić pracy wiec od poniedziałku chce iść do pracy. 

Moje pytanie jest takie czy uda sie do marca kupić ten dom i wszystko uda sie z kredytem i czy przez to ze będą wyższe raty czy poradzimy sobie?  
Boję sie ze ta rodzina co sprzedaje dom nie będzie chciała tak dlugo czekać juz czekają od tamtego roku.

I jeśli można czy nie stracę tej pracy , ale to mnie ważne.  
Daria 7.6.90
Dziękuję z góry
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości