Liczba postów: 5.230
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Jakiś temat z przeszłości , który był nieuleczony, który w jakimś sensie "kulał" znowu ujrzy światło dzienne i trzeba będzie w końcu go zakończyć. Temat ten może dotyczyć sfery zmysłowej, słów wcześniej wypowiedzianych w kontekście przyjemnym dla ucha. Echa słow z przeszłosci osoby Ci bliskiej powrócą ..
Pozdrawiam
Liczba postów: 2.055
Liczba wątków: 29
Reputacja:
1.477
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Nie ujmując nic z interpretacji Lady of Dreams, pozwolę sobie dodać coś od siebie. Zawsze jak śniły mi się nogi bądź stopy oznaczało to kłopoty w podróży. Palce u stóp- okazało się że wracałam w tak ulewnym deszczu, że nie szło wprost dojechać.
Zranienie w nogę, okazało się, ze ktoś na parkingu porysował mi lekko lakier, otwierając drzwi. Ja osobiście nogi wiążę ze środkiem lokomocji i podróżami.
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
też bardzo możliwe... wczoraj biegłam półmaraton, który był dla mnie dość ciężki (podróż nr1)
w przyszłym tygodniu czeka mnie długa podróż na Mazury (podróż nr 2)
Liczba postów: 53.828
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
jeżeli odpowiadasz na post napisany bezpośrednio przed Twoim postem...nie ma potrzeby jego cytowania...
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?f=4&t=7096">viewtopic.php?f=4&t=7096</a><!-- l -->