Boski Tarot u Hazar

(06-12-2025, 21:10)Hazar napisał(a):  Witaj Blue 

Pytania: 
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.

Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść. 
Strażnik talii - nie widzę.

Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.

Blue nie bój się Oczko  otwórz oczy. 
Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka. 
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie. 
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.

Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy Oczko

wszystkiego dobrego 
Hazar

Dziękuję Hazar, 

Wiem ze nie tylko mi tam ciezko jest, tylko ja nie umiem maskowac emocji, ale nie chce zycia gdzie praca wysysa ze mnie cala energie, i nie mam sily zeby wstac z łóżka na wolnym dniu. Ciezko o wsparcie tam, personel jedni sa wporzadku drudzy maja mnie za wredna, czy bekse, trzeba uwazac co sie mowi bo latwo zeby zlozyli skarge do managerki. Po prostu czuje ze musze odejść, i wiem ze to zrobie. Z nowym rokiem podejme decyzje i spróbuję sił w nowym miejscu o ile to nie obiecanki. Bo nie mogę pracować w 2 miejscach jednocześnie, prędzej czy później mi to tylko zaszkodzi. O siebie też muszę zadbać psychicznie. 

Wszystkiego Dobrego 
Blue
Odpowiedz

Cześć Hazar,
Dziękuję za ostatnie porady.
Zaczęłam pracę w firmie Wd i póki co jest okej. To praca całkowicie online. Więc niby wygodnie, dość wymagająca, ale czuję też trochę samotność no i raczej marne szanse na poznanie ludzi. Pierwszy miesiąc był na rozpoznanie Uśmiech to był dobry pomysł żeby zacząć. 

W międzyczasie dostałam drugą ofertę pracy w firmie Es. Od połowy stycznia. Wydaje się być bardziej stabilna. Ale to praca 100% w biurze na pełen etat. A ja mam problemy lędźwiowe więc nie wiem zwyczajnie jak to będzie. 
W międzyczasie śniło mi się, że ani jedna ani druga. Że powinnam szukać dalej w jakiejś międzynarodowej firmie. Tylko że szukam od maja i nie znalazłam  Boi się więc średnio. 

Czy mogłabyś podpowiedzieć mi zawodowo co widzisz dla mnie że jest najlepszym wyborem? 
Bardzo dziękuję i ściskam Cię mocno!
Odpowiedz

Witam Tajlandia 

Pytanie: Czy mogłabyś podpowiedzieć mi zawodowo co widzisz dla mnie że jest najlepszym wyborem?

Królowa Mieczy - Trzymaj się Kobiety która roztoczyła nad tobą wachlarz. Ona w będzie oparciem i podporą ścieżce twojej kariery. Podświetliła się sieć, więc praca on-line zdecydowanie najlepsza, co do dalszych poodszukiwań bądź czujna. Coś może nagle się pojawić i praca zdalna okażę się wyjątkowo wygodna.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar, przepraszam ale nic nie rozumiem. Ale dziękuję mimo to  Buźki

Obecną praca W jest tylko z mężczyznami, szefem firmy i jego informatykiem. To jest praca tylko w j. polskim.

Praca w Es jest w biurze, tam jest zespół około 8 osób, raczej starszych, blisko 50tki, kobiety i mężczyźni. To jest praca w kilki językach.

Przyszłość i inne oferty to jedna wielka niewiadoma. Będę szukać czegoś online lub hybrydowego, najlepiej z językami.  

Odnośnie tej kobiety, nie wiem. Może chodzi o moją mamę? Chciałaby w przyszłości wybudować ośrodek, dom spokojnej starości. 

Czy mogłabym proszę sprawdzić tego konkretne opcje?
Odpowiedz

Tak pytaj 
Tylko skup się na pytaniu i zadaj tak by było konkretne. Przy pytaniu otwartym będziesz mieć otwarte pytanie.

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
1. W, praca online po polsku 
2. E, praca stacjonarnie za granicą w 4 jezykach
3. Szukać dalej, najlepiej pracy online 
4. Moja mama, jak w tym wszystkim wpływa, i czy mogłabym z nią coś kiedyś zrobić zawodowego

Dziękuję
Odpowiedz

Tajlandia

Pytanie: Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
VII Rydwan - Rozwinie twój potencjał i zmusi do posuwania się do przodu.

8 mieczy - Usadzi na miejscu, z czasem zablokuje całkowicie ruchy.

2 monety - Jak najbardziej szukać, a nawet brać dwie roboty na raz.

4. Moja mama, jak w tym wszystkim wpływa, i czy mogłabym z nią coś kiedyś zrobić zawodowego
Król buław - Znacząco, jak najbardziej mogłabyś z nią coś zrobić. Mogłaby cię dobrze pokierować, więc jeśli to robi nie opieraj się zbytnio. 

Dobrze pokazuje sie praca online oraz szukanie następnej, bo mogłabyś nawet dwie takie ogarnąć na spokojnie. Co do mamy to powinnaś jej ufać, bo zna się na rzeczy. Wszystkie jej pomysły i propozycje powinny być dla ciebie z korzyścią. 

Tak to wygląda.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

(06-12-2025, 21:10)Hazar napisał(a):  Witaj Blue 

Pytania: 
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.

Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść. 
Strażnik talii - nie widzę.

Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.

Blue nie bój się Oczko  otwórz oczy. 
Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka. 
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie. 
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.

Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy Oczko

wszystkiego dobrego 
Hazar

Witaj Hazar, 
Powoli zaczynam rozumiec o co chodzi, Dziękuję.
Otrzymałam oferte pracy dorywczej,  przyjelam, narazie wszystko stoi w miejscu, czekam na referencje od obecnego pracodawcy. Nawet moja mentorka mnie pochwalila, wiec wsparcie dostalam, tak jak mowilas ze glowe podniose.
Mam 2 miesiace wypowiedzenia w obecnej pracy wiec nie da sie odejsc z dnia na dzien. Odpracuje 6 miesięcy i odejdę, rezygnację zloze w lutym, to miejsce pracy nie jest dla mnie.
Dziękuję za poświęcony czas. 
Wszystkiego dobrego, 
Pozdrawiam Blue.
Odpowiedz

Dziękuję i również Wszystkiego Dobrego  Kwiatek
Hazar

Odpowiedz

Witaj. Raz mi pomogłaś więc gdybyś mogła zrobić to jeszcze raz byłoby cudnie. 
Mój mąż prawdopodobnie w nocy z 24/25.12 zgubił obrączkę. Szukaliśmy wszędzie w domu i kompletnie nie wiemy już gdzie szukać? Czy się znajdzie? A może to jakiś znak ? 
...
Odpowiedz

Witaj Maryś

pytanie: nie wiemy już gdzie szukać? 
8 monet - Nie wiecie bo jej nie szukacie, zgubiona obrączka nie zrobiła na nikim wrażenia. 
Pokazała się za to obojętność i zajecie swoimi sprawami. I niechęć. Komuś już się zwyczajnie nie chce, a to już lenistwo.

Czy się znajdzie? 
5 kielichów - Prawdopodobnie nie, wam na pewno będzie to trudno zrobić. Może ktoś inny ją odnajdzie.

A może to jakiś znak ? 
V kapłan - Tak ,jak najbardziej znak. Ktoś liczy na cud. 
Z tym że jest was w tym wszystkim razem czworo i każdy liczy na swój cud. 
I w związku z tym, że wszyscy w miarę mocno wierzycie, to te cuda wam się rozjadą jak nogi na łyżwach.

Jako rodzina jesteście w lekkiej rozsypce. Piękne jest to, że wasza Wiara jest żywa, ale nie trzymacie się razem. Nie tworzycie zwartej struktury. 
Zwróć uwagę na to czego pragną twoje dzieci i twój mąż. Wtedy zobaczysz w jakim sensie jest to dla Was znak.

Obrączki nie widzę, może powinien zapytać ten co zgubił. Pokazujesz się w całej krasie i wszystko sobą przysłaniasz Oczko

szukajcie.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Szukaliśmy od razu po zagubieniu ale ja już nie wiem gdzie szukać a mąż machnął ręką.. 
Nawet nie wiemy gdzie mógł zgubić więc ciężko szukać jak nie wiadomo czy w domu czy poza nim. No trudno.. 
Myślę że to jakiś większy znak.. może czeka nas rozwód i tak nie żyjemy jak rodzina. Każdy sobie skrobie więc ...
Dziękuję
Odpowiedz

(16-12-2025, 17:33)Hazar napisał(a):  Tajlandia

Pytanie: Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
VII Rydwan - Rozwinie twój potencjał i zmusi do posuwania się do przodu.

8 mieczy - Usadzi na miejscu, z czasem zablokuje całkowicie ruchy.

2 monety - Jak najbardziej szukać, a nawet brać dwie roboty na raz.

Król buław - Znacząco, jak najbardziej mogłabyś z nią coś zrobić. Mogłaby cię dobrze pokierować, więc jeśli to robi nie opieraj się zbytnio. 

Dobrze pokazuje sie praca online oraz szukanie następnej, bo mogłabyś nawet dwie takie ogarnąć na spokojnie. Co do mamy to powinnaś jej ufać, bo zna się na rzeczy. Wszystkie jej pomysły i propozycje powinny być dla ciebie z korzyścią. 

Tak to wygląda.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Bardzo dziękuję Hazar! Jesteś niezastąpiona.
Wszystkiego dobrego na cały okres świąteczny  Buziak
Odpowiedz

(17-11-2025, 00:17)Hazar napisał(a):  Witaj Rozalka
Pytanie: Proszę o sprawdzenie, co u mnie do końca roku w miłości / uczuciach?
7 Kielichów - Wszystko na planie marzeń, odpłyniesz w złożone i piękne wizje swojego przyszłego życia. 
Czyli prawdopodobnie pojawi się ten kandydat, ale do randek czy spotkań nie dojdzie. 
Aczkolwiek do fantazjowania na temat hipotetycznego życia już tak. 
Wspaniałych marzeń przy ciepłej herbacie z imbirem, która jest o niebo lepsza niż piwo czy inne Oczko
Z nowym rokiem powinno się odblokować z tymi facetami u Ciebie.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Witaj Hazar w Nowym Roku 🎊 Życzę żeby był on dobry. Wróżba sprawdziła się. Czas ten był leniwy i pełen rozmyslań. O Ex. Dużo mi się śnił. Nowy obiekt się nie pojawił. Bardzo lubię herbatę z imbirem  Zawstydzony 
Czy zerkniesz co w styczniu? Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka 

Pytanie: czy zerkniesz co w styczniu?

XX Sąd Ostateczny - Możliwy powrót na stare śmieci. 
Dołożenie 5 monet - Ale z twojej inicjatywy i najważniejsze twoje naczynie jest puste. 
Na początku może być fajnie, ale jeśli tylko poczuje pragnienie czy głód, to z pustego i Salomon nie naleje. 
On już cię "wydoił", szkoda energii na pakowanie się w powroty które i tak szybko znowu się rozpadną. 

Wszystkiego dobrego 
Hazar

Odpowiedz

(20-12-2024, 22:09)Hazar napisał(a):  Witaj Realthing
Pytanie: na nowy rok.
Jaka aura będzie towarzyszyć sprawom uczuciowym? - 6 Buław
Te uczucia jakoś się odsunął, bo aura tych spraw będzie miała cały czas wzwód.
Pełna gotowość, więc możesz śmiało liczyć że rok 2025 będzie intymnością zdominowany. Mężczyzna pokazuje wysoki testosteron i wyjątkową witalność, korzystaj, bo to tak szybko się wypłaszcza i przechodzi w rutynę. 
W nadchodzącym roku tylko żądza, na motyle w brzuchu przyjdzie inny czas.
Biznes 5 monet 
Bieda, będzie trzeba schować dumę do kieszenie i trochę pożebrać. Nie bój się prosić tam gdzie jest możliwe wsparcie, ważne by w nadchodzącym roku utrzymać nos nad powierzchnią. Później powinno być już lepiej, zasilą cię dotacje i granty, ale na razie trzeba do nich dojść.
Rozwój osobisty XII Wisielec
Trochę się zawiesi, te trudności finansowe będą ci spędzać sen z powiek i nie skupisz się na swoim wnętrzu. Nic się nie dzieje, co się odwlecze to nie uciecze. 
Jak przekierujesz uwagę tylko na biznes, dostrzegasz niepotrzebne wydatki i nieszczelność przepływu aktywów w firmie. Być może wdrożysz radykalne rozwiązania i postawisz biznes na mocne nogi.

(czy jest jakiś temat, któremu powinnam się głębiej przyjrzeć?)
Król Buław - Tak, mężczyźnie, ktoś wlazł ci w drogę i ustawia się frontalnie. Berło mu świeci  Oczko

Dla biznesu to może być gorszy rok. Po prostu poświęć mu więcej czasu, może wymagać w tym czasie większej uwagi. 
Reszta wyśmienicie.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Dzień dobry,

Miałam problemy z logowaniem się do forum, a bardzo chciałam zweryfikować Twoją wróżbę. Z szacunku dla Twojego czasu, który mi podarowałaś oraz Twoich umiejętności. 

W kwestii uczuć - na początku nie wiedziałam, co o tym myśleć, ale dosłownie na dniach się wyjaśniło. Nie chcę tutaj pisać takich szczegółów, ale towarzyszyło temu dużo złych emocji. Z czasem udało się nam to przetransformować. Ale było tak, jak napisałaś. Świeciło berło i kipiało testosteronem.
Biznes - rok zakończyliśmy na lekkim plusie, ale rzeczywiście musieliśmy pilnować, by utrzymać się na powierzchni. Ogólnie perspektywy raczej są pozytywne, jednak musieliśmy trochę zainwestować, stąd ciągle mieliśmy ogon. I owszem, dostaliśmy jedną dotację, a nawet grant na oddolną inicjatywę w drugiej połowie roku.
Rozwój osobisty rzeczywiście nie grał pierwszych skrzypiec, ale też wtedy, gdy prosiłam o odczyt, byłam w innym miejscu i chciałam jak najwięcej przepracowywać w sobie, odkrywać siebie, rozumieć wszystkie mechanizmy, a teraz... teraz widzę i jestem.

Poproszę o wróżbę na miłość oraz biznes w tym roku. Dane wyślę w wiadomości. Dziękuję!

Serdeczne pozdrowienia,
Patrycja
Odpowiedz

Witaj  Realthing

Pytania: Poproszę o wróżbę na miłość
3 Monety, As Monet - Miłość zejdzie na dalszy plan, to co sie pokazuje to przede wszystkim zajecie pracą i doskonalenie się w mistrzostwie. Zwyczajnie nie będzie na nią czasu, bo najważniejsze będzie ukończyć jakieś dzieło. A dzieło jest piękne, symetryczne i mocno osadzone na palnie materialnym.
Dołożenie - Królowa Mieczy - Nawet ta cielesność gdzieś zostanie mocno wyparta. "Dzieło" będzie po prostu priorytetem.

oraz biznes w tym roku.
Królowa Monet - Wyjątkowo udany rok pod tym względem. "Urodzisz" tak płodny pomysł że sam z siebie będzie się pomnażał, więc nie dziwne że wiele dla niego poświęcisz.
Dołożenie 7 kielichów - Finanse dopiero w powijakach ale już zaczniesz marzyć o wielkich inwestycjach.
Jak zawsze zalecam roztropność, by zbytnio nie odlecieć na ciemną stronę mocy. Dzięki temu unikniesz wtedy niepotrzebnych strat, stresów i złych emocji.

Bardzo ważny rok dla Ciebie, bez względu na wszystko wyjdziesz zwycięsko, bo głowa ci pracuje na najwyższych obrotach. 
Wykorzystaj to, to zwyczajnie rok twojej Głowy. Fantastycznie pokazał się twój Umysł.
Trzymam kciuki Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości