Boski Tarot u Hazar

Czy mogę prosić o jeszcze jeden rozkład? 
Czuje, że nasze rozstanie w formie, które było to podstęp i on ma inną kobietę. Czy karty to mogą potwierdzić? 
Jest dla mnie sztucznie miły pisze, pomaga ale trzyma dystans. Mocno próbuje odejść na swoich zasadach. 
Odbieram na dniach od niego resztę rzeczy ale połączyłam kropki i chciałam dopytać czy powodem naszego rozstania była tak na prawdę inna kobieta czy tylko wypalenie ? Połączyłam sobie wątki ostatnich zdarzeń i nie daje mi to spokoju, a on się przecież do tego nie przyzna, że to wszystko stało się po to by mógł z nią być. 
Chcę wiedzieć czy będzie próbował się mimo wszystko potem ze mną kontaktować. 
To nie nasze pierwsze rozstanie. Zawsze mówił, że się wypalił a teraz uważam, że zwyczajnie nie wychodziły mu nowe relacje które budował za moimi plecami. 
Wracał do mnie, bo byłam opcją zapasową, która zawsze wybacza a ja mu wierzyłam, że coś do niego dotarło i niestety znowu znalazłam się w sytuacji której nie rozumiem.
Odpowiedz

Witaj Laluna 

Pytanie: czy powodem naszego rozstania była tak na prawdę inna kobieta czy tylko wypalenie ?
Rycerz kielichów - Ani wypalenie ani kobieta. Tam jest dużo emocji, ale nawet On nie potrafi ich nazwać czy prawidłowo zidentyfikować. 
Musi znaleźć sens swojego życia w emocjonalnym oceanie.
I trzeba mu na to pozwolić 

czy będzie próbował się mimo wszystko potem ze mną kontaktować. 
XI Sprawiedliwość - Może tak być, ale tak jakby z musu. 
Będzie czuł przymus, ale głowa będzie się cały czas odwracać od ciebie. 
Pojawi się bo umowy i obietnice jeszcze się nie wypełniły i dopóki się nie zamknął może wracać jak bumerang.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

* co mnie czeka w pracy. Dam radę? 
9 Kielichów, Król Monet - W pracy powinno być lekko i przyjemnie, ale pamiętaj że takie nastroje nie wprowadza się środkami odurzająco-wspomagającymi a zdrowym podejściem i "powołaniem" do opieki nad słabszymi. 
Dasz sobie radę, jesteś dobrze przygotowana, masz wiedzę i wiesz jak ją użyć, więc w twoim przypadku wystarczy się dobrze wysypiać. 

Witaj, 
Prace zaczelam na początku października. 
Nie daje sobie rady w tej pracy na tym oddziale, wogole w tym szpitalu jest ciezko, nie ma czasu na naukę zawodu, boje sie ze moge stracic swoj pin, numer na ktory pracowalam 3 lata, rzucili mnie na głęboka wodę gdzie nie umiem pływać i tonę. Zal mi tych moich pacjentow ze nie jestem w stanie dać im odpowiedniej opieki i moich wspolpracownikow, i nie wiem jak mam dać radę chociaz te 6 miesięcy zeby moc zmienic miejsce pracy na inne. Przeraza mnie każdy dzien tam   Załamka
Oby kiedyś zaświeciło słońce...

Blue
Odpowiedz

Zaświeci Oczko 

To że jest trudno świadczy tylko o tym, że zdobywasz nowe doświadczenia. Przekładasz wyuczoną wiedzę na działania które czuje twoje ciało. 
Ono zwyczajnie musi się w tym odnaleźć jak jajko w mące. Inaczej nie powstanie ciasto.
Nie skupiaj się na sobie, nie ma znaczenia, że ty niczego nie zobaczysz, czy nieświadomie pomniejszysz efekty swojej pracy. 
Najważniejsze jest, że inni dostrzegą i doświadczą. 

Do wszystkiego potrzebny jest czas i dopóki tego nie zrozumiesz będziesz niepotrzebnie narzekać i szukać negatywów. 
Zwyczajnie daj sobie czas.

Wszystkiego dobrego 
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Cześć Hazar.
Na wstępie bardzo chcę podziękować Ci za porady do tej pory. Jesteś niezastąpiona. Mimo że przez internet, zawsze potrafiłaś pomoc żeby postawić mnie znów na nogi.

Bardzo jestem zagubiona. W tym roku zwyczajnie podjęłam wiele złych decyzji, szczególnie finansowych. Tak jak mówiłaś, długo to trwa ale staram się odbudować i wychodzić naprzód. Myślę, że się uda. Jestem dobrej myśli. 

Jestem obecnie w Polsce. Jestem tu głównie ze wzgląd moją rodzinę i też żeby doprowadzić siebie na prostą. To było mi bardzo potrzebne. 

Leczę też kręgosłup, miałam wiele problemów i dzięki osteopatom i dużej ilości czasu wolnego który poświęcam na ćwiczenia jest coraz lepiej. Naprawdę, nabrałam kierunku i bardzo Ci dziękuję.  [Obrazek: buziak.gif]

‐---------‐----------------------------------

Wiesz, chciałabym może spytać co teraz dalej radzą mi karty? 

Szukam pracy, no coś tam niby jakieś oferty się pojawily, ale bez przekonania. Nawet mam jedną ofertę na część etatu w firmie z Filipem, ale nie mogę, nie podoba mi się. Chyba odmówię.

Kiedyś też wspominałaś, że mogłabym być dobrym szkoleniowcem. Też tak czuję. Bardz mi się to podoba. Przerobiłam cv i szukam nowej pracy na stanowisku junior.  [Obrazek: tak.gif]

Jeden znajomy Tomasz proponuje mi pomoc w założeniu własnej firmy. To bardzo miłe z jego strony, myśle że ma hojne intencje. Czy jest jakaś tematyka, sfera, czy artykuły, które byłyby zgodne ze mną i mogłyby pójść mi dobrze na rynku? Jestem otwarta na rynek europejski, nie tylko polska. Najchętniej sprzedaz na rynek hiszpański i polski.

Jeszcze o jednej rzeczy myślę. Ucze się teraz o inwestycjach. Zastanawiam się, czy mogłabym przysluzyc się jakoś ludziom. Np. Jest mnóstwo forum gdzie ludzie szukają środków i proszą o pomoc, bo zbierają na kosztowne leczenie i inne. Czy może mogłabym zaoferować że pomogę im i z obecnymi środkami i inwestycjami pomogę im zwiększyć zyski.

I już ostatni pomysł. Bo ja generalnie mam zdolności medium. Muszę się jeszcze wyszkolić w tym. Może mogłabym pójść w tym kierunku i pomagać.

No i cały czas chciałabym odnaleźć moje miejsce na ziemi. Dalej go nie znalazłam. Miejsce w którym czułabym się ukorzeniona, uskrzydlona,mieć przyjaciół, dom, męża, rodzinę. Tego karty pewnie nie pokażą. Ale mam nadzieję, że kiedyś to odnajdę.

Bardzo Ci dziękuję!!
Odpowiedz

Witaj Tajlania

Pytania:

Czy jest jakaś tematyka, sfera, czy artykuły, które byłyby zgodne ze mną i mogłyby pójść mi dobrze na rynku? 
5 Mieczy - Strefa wojny, tutaj mogłabyś się dobrze sprawdzić. W sferze gdzie trzeba walczyć i się nie poddawać.
Wskazana bezwzględność wobec przeciwnika i szeroki asortyment broni, jeśli masz pokłady energii i agresji mogłabyś się dobrze sprawdzić w roli Bojownika. Od ciebie już będzie zależeć czy w słusznej sprawie. 

Ucze się teraz o inwestycjach. Zastanawiam się, czy mogłabym przysłużyć się jakoś ludziom.  Czy może mogłabym zaoferować że pomogę im i z obecnymi środkami i inwestycjami pomogę im zwiększyć zyski.
2 kielichy - Tak, jak najbardziej tak. Pokazał się potencjał oparty na bliskim porozumieniu i współodczuwaniu, więc to zaangażowanie byłoby widoczne. Dodatkowo dające oparcie i chwile wytchnienia poszkodowanym. Z energią 5 mieczy byłabyś skuteczna i co najważniejsze nieprzekupna.  

I już ostatni pomysł. Bo ja generalnie mam zdolności medium. Muszę się jeszcze wyszkolić w tym. Może mogłabym pójść w tym kierunku i pomagać.
9 Buław - Tutaj się nie wypowiem, ukrył przede mną twarz. Mediumizm jest specyficzny, a szczególnie twój, chowa się, jakby nie chciał być rozpoznany. 
Trzeba pamiętać o jednym, kontakty z drugą stroną nie służą pomocy, a misji.
A tych misji może być miliony i na przykład ta "pomoc" to będzie fatum, bo gdzieś tam dopiero rachunki wyrównują, chociaż prochy pokrzywdzonych już dawno rozwiał wiatr. Przez ciebie to co zagląda do świata żywych nie chce pokazać intencji, więc tu powinnaś być ostrożna. Możesz nad tym zwyczajnie nie zapanować. 
Nie wiem. Zanim zaczniesz w to wchodzić, znajdź sobie kogoś, niech się jeszcze temu przyglądnie.

Ale mam nadzieję, że kiedyś to odnajdę. 
II Kapłanka - Odnajdziesz już niedługo. Jest już umowa dla Ciebie przygotowana.

Tak to u mnie wygląda. 

Dziękuje za miłe słowa. Wspaniałe masz to życie Oczko 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

jesteś niezastąpiona. Ale mnie zaskoczyłaś! O broni to ja nie wiem absolutnie nic. Chodziły mi po głowie bardziej pieluchy lub duperelki dla dzieci albo rzeczy fitness. Poszukam jeszcze pomysłu. 
A może ta 5 mieczy oznacza że lepiej żebym odpuściła biznes własny póki co?

Czy mogłabym proszę dopytać tylko o te rzeczy.

praca w firmie u tego Filipa. Nie czuję tego. Czy dobrze zrobię jak odmówię? Mam aż gule w gardle i sercu jak o nim myślę. 

Czy lepiej zrobię jak poszukam pracy na etat albo coś z tymi szkoleniami?

Oraz, czy ten znajomy Tomasz, czy to dobry dla mnie człowiek? W sensie, ma dobre intencje, moge mu zaufać? Może mi pomóc?
Czy może wręcz mu się podobam, sama nie wiem.

Bardzo dziękuję!
Odpowiedz

Tajlandia

Pytania: praca w firmie u tego Filipa. Czy dobrze zrobię jak odmówię?
7 buław - Nie do końca, jest wiele aspektów które przemawia na tak. Zresztą ten twój opór jest bardzo słaby i niczym nie podparty, więc warto sobie to dobrze przemyśleć.

Czy lepiej zrobię jak poszukam pracy na etat albo coś z tymi szkoleniami?
2 monety - Najlepiej jak ruszysz ze wszystkim naraz. Nie ma problemu by ogarnąć w zadowalającym stopniu obie kwestię, bo i etat i szkolenia będą źródłem dochodu. Co więcej, mogą być znacząco powiązane i wypracowywać w następstwie kolejny zysk.

znajomy Tomasz, czy to dobry dla mnie człowiek? W sensie, ma dobre intencje, mogę mu zaufać? Może mi pomóc?
XII Wisielec - Złych intencji nie widać, ale on jest pod kontrolą, coś go wiąże. Musisz się mu dobrze przyglądnąć, bo w tym przypadku może zdarzyć się tak, że pomimo dobrych chęci, nie wszystko wyjdzie z pożytkiem dla Ciebie. 
W tym przypadku trzeba mieć oczy otwarte, szczególnie jeśli chodzi o pieniądze, bo szybko możesz się ich pozbyć. 
Tak zwyczajnie, przez nieuwagę i niezamierzone działanie. 
To tak jakby ktoś niósł twój kryształowy żyrandol i zwyczajnie potknął się na prostym. Niezamierzone, a jednak zrobił cię nędzarzem.

Podobania nie widać, tylko niestandardowe metody inwestycyjne.

Wszystko do przemyślenia na spokojnie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Bardzo dziękuję. Dużo tematów do przemyślenia.

Całuję jesiennie!!
Odpowiedz

Dzień dobry Hazar,

przychodzę w temacie zawodowym. Z uwagi na to, że koleżanka z pracy zwalnia się, dostałam możliwość przejęcia sporej części jej obowiązków i wejścia w nową rolę w firmie realizując te tematy, ale na razie bez podwyżki. 
Rola ta interesowała mnie już od dłuższego czasu, bo wiele miesięcy temu nadarzyła się podobna okazja z podobną rolą, ale w innym obszarze i to chyba dwukrotnie, ale wówczas z niej nie skorzystałam. Teraz niemalże od razu zgodziłam się przejść na tę rolę, ale im dłużej o tym myślę, tym bardziej się zastanawiam czy to będzie dla mnie dobre, bo to trudne tematy i trudny zespół do współpracy. Dodatkowo, lada moment po długiej przerwie wraca do pracy inna koleżanka, która przed swoim długim urlopem zajmowała się właśnie tymi konkretnymi tematami, które teraz dostanę ja.

Czy zechcesz zapytać kart, czy poradzę sobie w tej roli i we współpracy z tym zespołem? Czy powracająca koleżanka może w jakiś sposób mi zaszkodzić np. odbierając rolę/tematy?

Z góry dziękuję  Kwiatek
Odpowiedz

Witaj Pomarańczka 

Pytanie: czy poradzę sobie w tej roli i we współpracy z tym zespołem? 
9 monet - Tak, bardzo dobrze sobie poradzisz. 
Raz że widzę cię jakbyś była stworzona do tej roli, dwa masz na planie mentalnym bardzo dobre założenia. 
Rozumiesz, twoje pomysły osadzają się w materii, czyli to nie są mrzonki, a plany które generują pieniądze. 
Tak że tutaj, zostałaś powołana do tej roli, bo ktoś musi cię widzieć tak jak Ja.

Czy powracająca koleżanka może w jakiś sposób mi zaszkodzić np. odbierając rolę/tematy?
XVIII Księżyc - Może próbować, ale nie odebrać robotę, a bardziej być znowu na topie. 
Ma bardzo silny magnetyzm i to on sprawia że spełniane są jej oczekiwania.
Tylko że twoja rola chyba jej nie interesuje, pokazuje się, że ma dużo wyższe aspiracje.
Ale warto być czujnym, chociaż nie widać by łypała na to stanowisko.

Powodzenia i trzymam kciuki Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję za wróżbę Hazar  Uśmiech
Odpowiedz

(02-10-2025, 19:38)Hazar napisał(a):  Witaj Rozalka

Pytanie : co u mnie w październiku w uczuciach?
królowa Kielichów - Uczuciowo się ożywisz. Prawdopodobnie ktoś się pojawi w polu twojego widzenia, bo będziesz się próbować pięknie prezentować. Wzrok masz czysty ale i pełny oczekiwania, wiec bez nerwów, bo on w październiku jeszcze sie nie zaznacza w twojej energetyce. Jak będziesz działać ostrożnie i z rozwagą może nie da dyla.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Hazar nikt się nie pojawił. Był to czas refleksji. I chorób.  Wnerw Proszę o sprawdzenie, co u mnie do końca roku w miłości / uczuciach. Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: Proszę o sprawdzenie, co u mnie do końca roku w miłości / uczuciach?
7 Kielichów - Wszystko na planie marzeń, odpłyniesz w złożone i piękne wizje swojego przyszłego życia. 
Czyli prawdopodobnie pojawi się ten kandydat, ale do randek czy spotkań nie dojdzie. 
Aczkolwiek do fantazjowania na temat hipotetycznego życia już tak. 
Wspaniałych marzeń przy ciepłej herbacie z imbirem, która jest o niebo lepsza niż piwo czy inne Oczko

Z nowym rokiem powinno się odblokować z tymi facetami u Ciebie.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dzięki 🌞
Odpowiedz

(03-11-2025, 11:49)Hazar napisał(a):  Zaświeci Oczko 

To że jest trudno świadczy tylko o tym, że zdobywasz nowe doświadczenia. Przekładasz wyuczoną wiedzę na działania które czuje twoje ciało. 
Ono zwyczajnie musi się w tym odnaleźć jak jajko w mące. Inaczej nie powstanie ciasto.
Nie skupiaj się na sobie, nie ma znaczenia, że ty niczego nie zobaczysz, czy nieświadomie pomniejszysz efekty swojej pracy. 
Najważniejsze jest, że inni dostrzegą i doświadczą. 

Do wszystkiego potrzebny jest czas i dopóki tego nie zrozumiesz będziesz niepotrzebnie narzekać i szukać negatywów. 
Zwyczajnie daj sobie czas.

Wszystkiego dobrego 
Hazar
Witaj Hazar, 
Poprosilam o pomoc w pracy odpowiednie osoby bo nie wytrzymalam,  mam nadzieje ze tym sobie nie zaszkodzilam. Jednak widze ze managerka daje mi wiecej zmian niz powinnam miec niz mowi moj kontrakt, musze to sprawdzic bo nie chce byc wykorzystywana czy karana przez to ze prosze o wsparcie tam jako swieza po studiach. Mozesz sprawdzic czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie. Chcialabym dotrwac chociaz do nowego roku. 

Zlozylam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy ktora jest jednym z managerow, czy dadza mi prace tam. Wydaje sie ze to jest dobry dom opieki i zarobki tez niezle....ale tak jakby nie bylo szans dla mnie. 
a jak musze miec jakos nadzieje zeby dalej funcjonowac. 
Dziekuje Blue
Odpowiedz

Witaj Blue

Pytania: Możesz sprawdzić czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie. 
Paź Monet - Wsparcie powinnaś dostać, niewielkie ale takie że główkę podniesiesz do góry. 
Ciesz się każdym przejawem dobrej woli, bo pokazuję się że świeżakom nie idzie się na rękę.

Złożyłam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy która jest jednym z managerow, czy dadzą mi prace tam?
Paź Buław - Coś zaproponują, ale to mogą być obiecanki, lub co najwyżej staż. Aczkolwiek jeśli do tego dojdzie to przyjmuj co dają, zabłyśniesz. 
Jeśli cię zapamiętają to być może przełoży się to z dorywczej na stałą. 
Bądź dobrej myśliOczko
Wszystkiego dobrego Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Hazar, 
Tak wiem ze jest ciezko z tym wsparciem tam atmosfera jest niefajna. 
Ide na rozmowę w srode do tego domu opieki, a co bedzie zobaczymy. Nadzieja jest. Dziękuję za twoje wsparcie. 
Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: