Liczba postów: 1.327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Z jej twarzy bije spokój , pewność siebie i zdecydowanie. Sokoła trzyma pewną ręką, nie pozwoli mu się wyrwać jeżeli sama tego nie zechce. Wszystko co ją otacza jest uporządkowane, a mur za nią ozdobiony pentaklami i omszały oznacza pewne już i stałe materialne zabezpieczenie. Szata biała, symbolizuje czystość i uczciwość. Kwiaty kwitną u jej stóp chociaż trudno powiedzieć czy to wiosna czy jesień, bo na drzewie nie ma liści albo jeszcze, albo już. Ale kwitną więc natura jej sprzyja.
------
Mireczko pisałyśmy jednocześnie więc nie widziałam Twojego tekstu dopóki nie wkleiłam swojego, a teraz czytam i widzę jak różne rzeczy dostrzegłyśmy na tej karcie. Masz tację, ona jest smutna i nie wiadomo czy tak do końca cieszy ją to co ma. Jest odizolowana, sama, jakby skostniała...
Liczba postów: 2.204
Liczba wątków: 130
Reputacja:
45
Rada z jednej karty:
Poczucie bezpieczeństwa materialnego, satysfakcji zawodowej. Zbudowanie trwałych relacji z ludźmi. Poprawa warunków i jakości życia. Sukces odnosi się tylko dzięki sumiennej pracy i dzielenia się z innymi swoimi zyskami.
Źródło: Barbara Antonowicz-Wlazińska "Przepowiednia z jednej karty Tarota"
Liczba postów: 1.391
Liczba wątków: 288
Reputacja:
0
Rada z karty 9 Monet – DruidCraft:
Zastanów się, czy to wszystko co posiadasz, daje Ci szczęście i jest celem Twojego życia?
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Monety zostały podzielone na 6 i 3 monety, czyli wszystko co ma otrzymała, bądź sobie na to zapracowała. W każdym bądź razie zasłużyła sobie na to co posiada. Biel pokazuje również jej niewinność i uczciwość. Brak jakiegokolwiek podstępu, czy nieuczciwości.
Liczba postów: 259
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Kwiaty wyglądają na wiosenne; przebiśniegi i pierwiosnki może? Ona trzyma tę gałąź jakoś tak...
Biel szaty to dla mnie czystość, szlachetność.