Liczba postów: 416
Liczba wątków: 54
Reputacja:
39
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
Moja koleżanka miała dzisiaj dziwny sen a że nie ma konta tutaj to prosiła mnie żebym napisała posta z prośba o interpretacje jej snu. A snilo jej sie ze była w swoim pokoju i byl duch caly ubrany na czarno w kapeluszu i plaszczu i ze nazywal sie johnny miller i krzyczała zeby odszedl ale jej glosu nie bylo slychac i obudziła się w środku nocy. Wie ktoś co to może znaczyć?
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
A czy koleżanka nie interesuje się przypadkiem zjawiskami nadprzyrodzonymi, nie czytała żadnych artykułów o duchach, nie oglądała żadnych filmów ostatnio itd.?
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 54
Reputacja:
39
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
Pytałam jej sie i powiedziała że nie, i nic nie jadła przed snem bo z reguły jak sie zje cos ciezkiego przed snem to śnią sie koszmary ale ona nic nie jadła, nic nie oglądała i nie interesuje się tym dlatego nie rozumie dlaczego jej sie to sniło.
Duch to symbol czegoś , co umarło, odeszło w przeszłość i powinno zniknąć, a jednak z jakiegoś powodu wciąż pojawia się w umyśle człowieka wywołując lęk i zgrozę. Duchy obce i wywołujące strach reprezentują wspomnienia, ktore nękają osobę śniąca.