Liczba postów: 55
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Witajcie, ostatnio zabrałam się w końcu za siebie i postanowiłam zmienić dietę oraz zrezygnować definitywnie z używek (w moim przypadku rzuciłam palenie po 6 latach). Polecam wam gorąco Natalię Gacka do poprawy samopoczucia i świetnych ćwiczeń. Świetnie motywuje i widać już efekty po miesiącu ćwiczeń, choć nie ukrywam dieta też dała swoje działanie.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same...
Reputacja:
0
Niczego sobie nie odmawiam, jem wszystko po trochu ale z ograniczeniem. Całe życie z wyrzeczeniami to dla mnie głupota. Kocham fast foody i jem je raz w miesiącu bo tak postanowiłam. Dziękuje ale to rzucenie tylko udało się dzięki mojej córce, która mówiła Mamo ty śmierdzisz. Dało mi to po kościach.
Reputacja:
0
Polecam Desmoxan, szybciej i nie trzeba nic czytać.
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Całe szczęście, nie mam problemu papierosowego , choć w szkole z dziewczynami w toalecie popalało się
ale to już daleka historia, i tak jak szkołę zakończyłam tak w raz z nią palenie i od 26 lat nic. Ze sportów polecam przede wszystkim dużo ruchu na świeżym powietrzu, osobiście uprawiam nordic walking, rower, spacery. Jeśli chodzi o ćwiczenia stacjonarne w klubach to ostatnio pokochałam jump fit czyli skakanie na trampolinach. I w ramach odreagowania uwielbiam tańczyć
"Im więcej o sobie wiemy tym więcej otwiera się nowych możliwości i nowych obszarów do poznawania"
Zazdroszcze i podziwiam rzucenia palenia. Do mnie też nie przemawia argument ze snierdze. Wtedy wyciagam dezodorant perfumy i psik. Ostatnio szukam ćwiczeń na wyciszenie stres..bo to główna przyczyna sięgania po fajki. Mnie bardzo relaksuje sama czynnosc ale nie smakuje samo palenie nie wien sama czy to nie dziwne. Można się tez czesto przeziebiac przez palenie... Jednak bardzo mnie motywuja posty o rzuceniu
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 26
Reputacja:
15
Ja rowniez cwicze ale tabate z Natalię Gacka
Polecam
Nawet z najgorszego koszmaru nadejdzie przebudzenie.