Liczba postów: 128
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
sprawdza się. tylko nie powinno się robić tego szybko i wielu osobom na raz. wtedy rzeczywiście pierścionek może zacząć się "buntować" : ) jak we wszystkim umiar jest zalecany.
Reputacja:
0
jeśli robisz wróżbę nad ręką danej osoby, zawsze wychodzi prawidłowo. gdy nad miseczką z wodą macham pierścionkiem dla dużej liczby osób, to po pewnym czasie zaczyna wskazywać nieprawdę.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Kurde, zrobiłam z pierścionkiem zaręczynowym. Wyszło tak jak mówiła mi kiedyś wróżka najpierw dziewczynka później chłopiec... A ja tak chcę mieć tylko jedno dziecko i to najlepiej syna... Moja ciocia robiła to mojej mamie mnóstwo lat temu, swoją obrączką tylko ona potrząsała trzy razy obrączką między kciukiem a palcami. Dziś zrobię swojemu facetowi zobaczymy ile on dzieci będzie miał ;P
Zrobiłam z ilością partnerów stuknęło tylko raz więc jestem dobrej myśli,a co do imienia to tak średnio choć wydaje mi się że ja liczyć nie umiem.
Kto pyta, jest głupcem przez pięć minut. Kto nie pyta, pozostaje nim do końca.
Reputacja:
0
liczba i płeć dzieci zawsze się zgadza. jeśli chodzi o wiek czy imię docelowego partnera to wahadełkowy pierścionek raczej się nie sprawdza.