Liczba postów: 53.828
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
Czarnula, doskonale wiesz, ze znaczenie danej karty współgra z innymi kartami w rozkładzie...
Na temat 4 mieczy, prosze przejrzyj opracowania na naszym Forum...
Liczba postów: 596
Liczba wątków: 37
Reputacja:
1.010
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
Wiem że karty czyta się całościowo.
Nie mam z tą kartą żadnych doświadczeń.
Wiec mam dylemat czy to rozstanie czy odpoczynek od siebie jeżeli chodzi o relacje.
Dziękuję za odpowiedź.
Liczba postów: 211
Liczba wątków: 19
Reputacja:
847
Sama 4 Mieczy to według mnie czas odpoczynku, okres przemyśleń, przerwa, ale nie koniec.
Liczba postów: 1.078
Liczba wątków: 30
Reputacja:
2.544
Nic nie robienie, strach, bo myślimy głową a nie uczuciami, ale niczego ta karta nie wyjaśnia, ponieważ kiedyś możemy się obudzić i oby nie było za późno na uczucia. Czasami sąsiednie karty pokazują dlaczego ktoś nic nie robi w tej relacji, dlaczego nie może albo nie chce.
4 miecze to ciężka karta, bo tutaj nic ma sygnału, wskazówki, nawet jeśli spotkasz go to nic się nie dowiedz, nic to nie wniesie, bardzo niedobry czas.
Pozytywnie, jeśli można o tym mówić w tej karcie, jest to, że nie oznacza, że nie ma uczucia, ale że nic się nie stanie, nie rozwinie, czasem powód to np. fakt, że ktoś jest w innym związku. Więc wiele tu zależy od okoliczności. Dla samotnych lub zaczynajacych związek to jest jednak sygnał, że ta druga osoba nic nie zrobi i karty obok pokazują dlaczego, czy mimo wszystko jest uczucie i czy samemu warto działać.
Relacja zastygnie, utknie w martwym pinkcie, bo osoby poczuja sie ta relacja zmeczeni