Wróżba 2024

Witaj Droga Hazar.
Czy mógłby prosić o wróżbę na pracę i osobiste życie na 2024 rok 
Z góry bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Bogdan

Bądź jak światło, które wędruje przez noc i po drodze zapala zgasłe gwiazdy. 
- Phil Bosmans
Odpowiedz

Witaj Bogdan

Pytania: Praca 2024
XIX Słońce, Król kielichów, XIV Umiarkowanie - W życiu zawodowym istna sielanka, żadnych wstrząsów czy nieoczekiwanych zdarzeń nie widać. Pokazałeś się na stanowisku jako szkoleniowiec, możliwe że będziesz uczył młody narybek. Służył wiedzą i ojcowskim autorytetem. Cierpliwość i doświadczenie będzie twoim największym atutem, a także rodzicielskie podejście do "młodzieży". 
Będzie przyjemnie, ani się nie przepracujesz, ani nie rozleniwisz. Taki spokojny, dobry rok. 
Nawet te finanse się nie pokazały, czyli będą takie, że ani nie wprawią w euforie, ani nie będą spędzać snu z powiek.
Ciesz się spokojem

życie osobiste 2024r
Królowa Buław, I Mag, 10 monet - No, pojawi sie jakaś piękna, ognista kobieta. 
Jakoś tak stanie w poprzek na twojej drodze i nie będzie możliwości jej ominięcia. 
Mogą się pojawić jakieś dziwne ruchy, ale twój "sędziwy wiek " się odezwie i wrócisz na łono rodziny założyć kapcie na kanapie.
Jednak co ciepłe bamboszki to cieple bamboszki, ale co serce mocniej zabije to Twoje.
Ciesz się ze swojego wigoru. Pobudza cały organizm do samoleczenia. 
Ważne by panować na popędem, a że wciąż jest wysoki, to tylko się z tego cieszyć

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj ponownie Droga Hazar.

Dziękuję bardzo za wróżbę i oby dla Nas kolejny rok był tak dobry jakbyśmy tego sobie życzyli
Pozdrawiam cieplutko i życzę spokojnej nocy, jeszcze raz dziękuję.

Bogdan.

- Phil Bosmans
Odpowiedz

Witaj Hazar.
Piszę do Ciebie z pytaniem, dlaczego zapytanie i wróżba na życie osobiste i pracę na 2014 r została usunięta? Oczywiście zrozumiem odmowę.
Drugie pytanie a raczej prośba, co mam zrobić dalej?
Może karty pokażą kto lub co tak bardzo chcę abym doświadczał nadal przeszkód w moim życiu.
Pozdrawiam i dziękuję.
Bogdan 09-04-1966

- Phil Bosmans
Odpowiedz

Witaj Bogdan
Prognozę na 2024 masz pod postem  numer 1005, przeszukaj wątek na spokojnie, albo wejdź w historię swoich wpisów Oczko

Pytanie: Drugie pytanie a raczej prośba, co mam zrobić dalej?
Może karty pokażą kto lub co tak bardzo chcę abym doświadczał nadal przeszkód w moim życiu.

3 Miecze, Król Kielichów - Jest niedokończona sprawa. Ona nie przyschnie, nie ważne jakbyś bardzo tego chciał i ile wkładał w to wysiłku. Twoje serce jest złamane i ból który czujesz nie jest przerobiony. Nic nie dadzą próby ułożenia sobie życia i chowanie brudów pod dywan. Nieświadomość ma to do siebie że wpływa bardziej na nasze życie niż świadome wybory i decyzje. Trzeba zmierzyć sie w końcu ze sobą Oczko i z emocjami które pokiereszowały twoje serce. Za duży już ten bagaż.

Sprawa dotyczy uczuć i jakiegoś odrzucenia. Powinieneś coś z tym zrobić, bo będzie się wlekło i zalegnie z Tobą nawet w trumnie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości