Liczba postów: 14
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
1) czy można stawiać tarota na temat złych osób bez ich obecności? np.nielubiana osoba (niedobra dla innych i mało kompetentana) - czy długo utrzyma się na stanowisku kierowniczym gdzie jest kadencyjność - za kilka lat nowe wybory gdzie znów może być wybrana a moze nie dotrwa do końca kadencji. osoba ta objęła to stanowisko dzięki znajomością z lokalnymi vipami. w skandaliczny sposób "utrącono" kandydaturę dotychczasowego szefa
2) jeśli można stawiać rozkłady na ten temat czy wystarczy postawić rozkład trzykartowy za-przeciw-rezultat? a może wy macie jakis godne polecenia kilkukartowe rozkłady
3) czy może to robić początkujacy tarocista?
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
yoanna
Też tak zrobiłam jak Ty, z tym, że wyciągnęłam 4 karty na zadane pytanie, z jedną koleżanką z pracy nie układały mi się relacje dobrze.
Ale od momentu wykonania wróżby, kiedy to tarot pokazał mi co znajomą denerwuję, jak powinnam z nią rozmawiać nasze relacje uległy diametralnej poprawie, kumpela zaczęła normalnie ze mną rozmawiać, nie ignorować tak jak robiła to, pomagamy sobie, także obecnie jest dobrze.
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Kiedyś pewna doświadczona już i poważana tarocistka przestrzegała mnie przed tego typu pytaniami. Miała rację. Ilekroć zadawałam kartom pytanie o mało pozytywnym wydźwięku (np. jak długo JESZCZE będą razem; kiedy się rozstaną, itp.) karty zwracały uwagę na kwestie moralności tarocisty, nie odpowiadając wcale na zadane pytanie. Myślę, że są sfery, w które nie powinniśmy ingerować przez wzgląd na niezaśmiecanie aury, na przykład.
Liczba postów: 1.099
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Mia, a możesz powiedzieć jak to odczytałaś "kwestie moralności tarocisty" - jakiś przykład kart? to jest bardzo ciekawe dla mnie, i ja niekiedy mam wrażenie, że karty zamiast odpowiadać mówią o pytającym...
Liczba postów: 530
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Tarofides już odpowiedział, ja za nim- lepiej się nie mieszać.
Jeśli chcesz stawiać na osoby trzecie to proponuję tylko wtedy kiedy coś Cię z nimi łączy i ew. zapytać właśnie o zamiary, plany tej osoby w stos do Ciebie.