o rany
Czemu niestety postanowił skończyć edukację? Wyjechał, podszkolił język. Zawsze może wrócić (lub nie), a biegła znajomość języka obcego bardzo pomaga. Pracuje, zarabia, nie jest źle. Edukację zawsze może jeszcze uzupełnić, zwłaszcza, że chodzi tylko o wykształcenie wyższe, a nie robienie szkoły średniej.
Ja przykładowo jestem po studiach, które zresztą skończyłem z wyróżnieniem i do tej pory nic mi to nie dało. Pracy generalnie jest mało, a jak jest to śmieciówy na zlecenie, telemarketing i gastronomia. Nie potrzeba do tego żadnego dyplomu. Sam się zastanawiam nad wyjazdem, tylko mam jednak cykora by jechać samemu, zwłaszcza, że nie mam znajomych za granicą.
Co do kart, to w pierwszym pytaniu dwa mocne arkana, bo AW, wiedziałem, że karty chcą pokazać drogę życiową - mocna odpowiedź więc i się głowiłem cóż to połączenie znaczy. W drugim pytaniu albo mogło być 100% poprawnie, albo 100% błędnie, bo tu wyszło jasno - 8 pucharów jako opuszczenie (mówisz, że z ciężkim sercem? kładąc karty odczuwałem inną energię, no ale 8 pucharów raczej zbyt wesoła nie jest
), a rycerz mieczy to podróż droga powietrzną.
To teraz trzeba myśleć nad pozytywnym warsztatem, bo ostatnio było zbyt smutno i przykro
same wypadki i choroby.
Chyba, że ktoś chce organizować warsztat. Mogę odstąpić