1. Co to za organizacja, jaki jest cel jej działania, czym się zajmuje?
6 buław/ 10 mieczy/ 9 mieczy
Jest to praca dla dobra innych, niosąca bezinteresowną pomoc ludziom skrzywdzonym, ludziom który mogą mieć problemy w domu, pracy. Dla ludzi chorych, osamotnionych, wyobcowanych. Może chodzi o hospicjum. Dla ludzi skrzywdzonych psychicznie i fizycznie, który osiągnęli dno cierpienia. (Wydaje mi się, że ta organizacja bardziej służy kobietom np interwencja, przemoc domowa, dom samotnej matki). Twoja mama może pracować tam jako: terapeuta, doradca, psycholog, instruktor, dietetyk, terapeuta zajęciowy - prowadzić zajęcia plastyczne, muzyczne. Pracownik socjalny, dom opieki. Jest to praca ciężka.
Ta organizacja jest dużą instytucją. Posiada nawet swoje logo w którym jest gwiazdka/ gwiazdki, listki, może mieć kolor zielony.
2. Od kiedy moja mama jest jej członkiem?
król denarów - myślę, że długo, może nawet naście lat. Powiem 5 lat.
Dziękuję za warsztat,
MAG
Liczba postów: 198
Liczba wątków: 6
Reputacja:
15
1. V Papież, 7 monet, III Cesarzowa.
2. XIX Słońce, II Papessa, 2 buław.
Pierwszy wyskoczył Papież, więc być może jest to instytucja związana z Kościołem, charytatywna, edukacyjna. Być może zajmuje się zbiórką dóbr dla potrzebujących, lub ma związek z rolnictwem, ogrodnictwem.
Należy do organizacji od kiedy odchowała dzieci i ma czas na działanie w organizacjach, lub od kiedy bardziej zainteresowała się Kościołem albo zgłębianiem wiedzy.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Rycerz mieczy -5 buław paź monet
Praca z trudną,buntowniczą młodzieżą ,ośrodek szkolno wychowawczy
Diabeł-też nie miło co mi wyjść ,no to postawie na około 15 Lat
Liczba postów: 738
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Co to za organizacja, jaki jest jej cel, czym sie zajmuje...
7 mieczy, Rycerz Mieczy, 3 pucharów....skojarzyło mi się z organizacją obrony życia, domem samotnych matek albo organizacją przeciw aborcji, może też walczącą o prawa człowieka...jakaś grupa wsparcia też
Od kiedy mama jest jej członkiem?
8 mieczy...od 8 lat
Dziękuję.
Gratulacje dla LeCaro.
:--)
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dziękuję za warsztat ,teraz już wiem że moj paz pokazuje mi zwierzęta i to nie pierwszy raz ,Gratulacje dla Le Caro