Moja droga, co Cię przyciągnęło do tego faceta to sama wiesz najlepiej
Nie znasz jego dokładnej daty urodzenia więc nie napiszę nic więcej o Nim. Ty natomiast, jako 6-ka numerologiczna szukasz uczuć i ciepła, bo sama taka jesteś. Obecnie w cyklu masz 2/20 a w 1 pz 7/25 a więc pewnie mocny pociąg fizyczny, spodobał Ci się i ta namiętność, seksualność w Tobie ujawniła się w Jego obecności. Jakie On ma nastawienie/uczucia do Ciebie obecnie?
6 mieczy, 5 buław p.o., 4 miecze
Kurcze, u mnie 6 mieczy non stop wyskakuje.
No, wielkich uczuć nie widzisz w Nim, bo jest zablokowany jakby. Może po nieudanym związku. Ucieka od uczuć, możliwe, że się boi. Nie zgadzają mu się te pragnienia w nim, dążenia, pogubiony jest na ten czas. I taki też, że nie ma wyczucia, strasznie pogubiony...
To karta oszustwa, on może zerwać kontakt w sumie bez słowa. Jest niestabilny, nie wie czego chce, rozproszony, możliwe, że ktoś trzeci, inna osoba też miesza w tej relacji. Spala się sam w tej relacji do Ciebie. Ma jakiś problem z seksualnością i duchowością - coś go gnębi, coś by chciał, ale jakieś tam wpojone zasady nie dają mu tego realizować.
Nie ma sił ani ochoty może na kontakt z Toba i nie będzie go szukał. Szczerze? Odpuść sobie to zanim masz czas. Nic dobrego z tego nie wyniknie. Karty są kiepskie, niestety. W sumie widac zerwanie, brak aktywności z jego strony, na siłę sama nie zrobisz nic.
Czy on ma jakieś problemy psychiczne? Depresję? Stany depresyjne? Tak się pokazuje, że mało aktywny jest i będzie.
Mam kartę Wieży dociągniętą na pytanie jaką jest osobą.
A więc pogubioną, której zawalił się świat. Problemy w domu, coś runęło, on jest psychicznie w dołku, ostatnim czego szuka to kontakt z innymi. Jest nerwowy też, może wpadać w różne stany, a to depresyjne, a to złość, frustrację itp.
Rada dla Ciebie: 7 mieczy p.o.
Zostaw to, bo jak będziesz drążyć to odkryjesz coś, co go skompromituje w Twoich oczach, coś co przeleje czarę goryczy. Szukanie na siłę z nim kontaktu to przelewanie z pustego w próżne. Jest fałsz w nim, tego nie pokonasz.
Niestety, nie mam dobrych wieści dla Ciebie, karty ostrzegają, że nie znasz Go. Jest fałszywy, ma w kieszeni coś, co jest kompromitujące i gdy się dowiesz to zmienisz całkiem o nim zdanie...
życze mądrych decyzji