Rok Numerologiczny-prognoza

Witaj Hazar

Czy mogę prosić Cię o mini horoskop na nowy rok numerologiczny? Chodzi mi aspekty: zdrowie, niespodzianki i radę.
Na pewno wrócę z weryfikacją. dane przysyłam na priv.

Pozdrawiam Kwiatek
Odpowiedz

Witaj Aggata
Oto twoja prognoza na nowy rok numerologiczny

Zdrowie - 4 miecze, XXI Świat, I Mag (dołożenie Rycerz Monet) - Pokazała się "choroba", dodatkowo powiązana z zakończeniem jakiegoś etapu w życiu. Niestety długotrwały stres powoli wyniszczy Twoje ciało. Trzeba było wcześniej jakąś sprawę odpuścić, zabrała ci dobre parę lat życia. Dla swojego dobra trzeba teraz skupić się tylko i wyłącznie na sobie. Zadać o siebie, tak zwyczajnie, dać sobie dobrze i zdrowo zjeść, odpocząć, wyspać się, sprawić sobie małą przyjemność. W tym roku powinnaś być tylko Ty, Ty jesteś teraz najważniejsza.

Niespodzianki - 10 buław, 3 miecze - Nie pokazały się najlepsze, przygniotą Cię i zranią, ale też już to przeczuwasz, bo nie będziesz zaskoczona. Tak jakbyś już zdawała sobie z tych niespodzianek sprawę, ale jeszcze się łudzisz.
Dobre jest to, że weźmiesz to na siebie i mimo wszystko nie padniesz, tylko udźwigniesz ten ciężar. Tak że nic Cię nie złamie.

Rada  - Rycerz Kielichów, 5 kielichów, 6 kielichów - Olej Go, uspokój emocje, pozwól niech ładnie przepłyną przez Ciebie, poczuj je, doceń jak potrafią być silne i wszechogarniające. Zachowaj najpiękniejsze wspomnienia, a resztę wyrzuć na śmietnik, trzymaj w sercu tylko to, co jest warte tego, by tam było.
Jak będzie źle, przywołują chwilę kiedy byłaś szczęśliwa, to pozwoli na moment oderwać się od rzeczywistości i ten ciulowy rok szybko minie.

Aggata Oczko chyba mi się łapa trzęsła jak tasowałam te karty Oczko taki ten rok się zapowiada troszkę smutny u Ciebie.
No nic, trzeba go przejść, zwyczajnie, jak rok szkolny. Trzeba skupić się na sobie, to jest ważne. Nie inni, tylko Ty.
To może być ważny rok dla Ciebie, poradzisz sobie, ale będzie trudno.
Tak to się pokazało.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dzięki Hazar
No cóż zobaczę jak się ułoży, na pewno wrócę z weryfikacją.
Pozdrawiam Kwiatek
Odpowiedz

Witaj Hazar,
Zwracam się z gorącą prośbą o wróżbę w sprawie pracy.
Moja sytuacja wygląda następująco: obecnie nie mam stałego zatrudnienia, odbywam kurs z pewnej fundacji. Czy widzisz abym do końca roku miała pracę? Nieważne czy na krótki okres czasu czy na dłużej, ważne aby była satysfakcjonująca. Byłabym wdzięczna za rozkład kart Kwiatek 
Dane na priv.

Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Agata 
Pytanie: Czy widzisz abym do końca roku miała pracę?

Paź buław, Król Kielichów- Do końca roku widzę cię w pracy, ale wygląda trochę jak dorywcza. Coś możesz sobie załatwić sama, jest jakiś straszy pan który cię zwyczajnie lubi i będzie chciał pomóc. Nie będzie to solidna oferta, ale zawsze coś. 
Nieważne czy na krótki okres czasu czy na dłużej, ważne aby była satysfakcjonująca.

8 monet- Z tą satysfakcją też nie do końca,   trochę będziesz kręcić nosem. Przede wszystkim finanse nie będą zadowalające. Jak na Twoje potrzeby powinny być trzy, a zarobisz tylko dwa. 
Jest ok, trochę mało, ale teraz wszystkim będzie brakować. Trzeba się cieszyć czymś innym na razie, na przykład widokiem za oknem i na lepszy czas Uśmiech
Glowa do Góry Agata,  działaj i pytaj , ktoś Ci pomoże.

Wszystkiego dobrego 
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję bardzo.  Kwiatek
wrócę z weryfikacją.
Odpowiedz

Powodzenia Oczko

Odpowiedz

Witaj Hazar,
Przychodzę z weryfikacją. Otóż będę miała 3-miesięczny staż. Z kasą wiadomo jak to na stażu-marnie. Od czegoś trzeba zacząć Uśmiech
Odpowiedz

Hazar czy mogę prosić Cię o wróżbę na nowy rok numerologiczny ? Kwiatek
Dane wyślę na priv.
Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Agata
Oto twoja prognoza na nowy rok numerologiczny

Miłość - II Kapłanka, Paź Monet, 2 Miecze - Pojawią się wieści, albo nawet wyniki badań. Nie wiem czy dobrze widzę, ale możliwa ciąża. Tylko że być może się nie utrzyma i we wczesnym stadium złuszczy się z endometrium.
 Ale coś takiego możliwe, normalnie widzę cykl. To będzie jakiś przełomowy moment. Porywów serca nie widać, jakieś to jest owiane trochę tajemnicą. W drugiej połowie roku raczej z tego życia miłosnego się zwyczajnie wycofasz. Odstawisz je na boczny tor.

Praca - 7 Buław, XVI Wieża, 8 Monet - Z pracą trochę kiepsko, chociaż będziesz mocno się trzymać, nastąpi krach, nie z twojej winy. Tylko ogólny. Gość u którego będziesz pracować, jego firmę trafi szlag. Wszystkie następne oferty bedą poniżej twoich potrzeb.
Naruszysz oszczędności i będziesz szukać nowych form jak bezpiecznie ulokować resztę, ale nic nie będzie wydało się pewne.

Finanse -2 kielichy, XIII Śmierć, 6 kielichów - Będą dyskutowane w dwoje. I zgodnie zarządzane, ale na stabilizacje ciężko liczyć. Pomimo naprawdę dobrego dogadania, finanse będą martwe. No niestety taki czas. Dobre jest to, że będziesz dobrze wspominać czas kiedy one były fajne. I to da jakiś komfort psychiczny.

Zdrowie (ciało) - X Koło Fortuny - Jak w kołowrotku Oczko jak z jednego wyjdziesz, to zacznie się następne. Ale też jak nigdy będziesz w szczytowej formie i poczujesz że możesz przenosić góry.

Zdrowie (umysł) - 3 Monety, 4 buławy - Wypracujesz fajny sposób na poprawę nastroju, czyli problemy będziesz rozwiązywać po kolei i dokładnie. Formuła będzie tak dobra, że stworzysz sobie enklawę, dookoła ludzie w depresji, a Ty pogodna jak słoneczny dzień.

Niespodzianka - 3 buławy -podróż samolotem widzę Oczko udanego wypoczynku niespodzianki.
Ciekawy rok się zapowiada, taki wymagający, ale widzę że świetnie sobie radzisz Oczko jak zawsze . Nie wiem tylko co to w tej miłości za brazylijskie perypetie, co ja tam widzę Oczko no ale tak to się pokazało.
Ta praca słabo, ale teraz nas to wszystkich czeka, za to zdrowotnie to tylko przykład z Ciebie brać optymistko.
Jakby co, to miłego wypoczynku.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Hazar dziękuję Ci bardzo Kwiatek 
Za rok wrócę z weryfikacją.
Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Hazar
Przychodzę z weryfikacją.
Miłość - sprawy uczuciowe faktycznie odstawiłam na boczny tor, oddaliłam się od partnera, nastała monotonia, miałam też myśli o w ogóle wycofaniu się z tej relacji.
Praca - pracę w tej firmie szlag trafił, z obopólnej winy. Póki co ta firma działa, ale z tego co wiem kiepsko przędzie.
Finanse - do pewnego czasu było nie źle, ale później dobra passa skończyła się i nadal szału nie ma.
Zdrowie - nie mogę narzekać mimo pewnych problemów. Co do zdrowia psychicznego jest dokładnie jak napisałaś.
Niespodzianki - co prawda nie było lotu, ale sporo wycieczek krajowych Uśmiech 
Bardzo dziękuję za prognozę.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości