Liczba postów: 1.900
Liczba wątków: 30
Reputacja:
196
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
Tak, jest taka możliwość. Czasem życie zmusza nas do pewnych rzeczy decydując niejako za nas. W 9 roku takie zakończenie jest najbardziej możliwe, ale może się zdarzyć tak na prawdę w każdym momencie 9-letniego cyklu. 5 rok lubi obfitować w zmiany.
Ja mam 7 rok i już nie mogę się doczekać września.
Nie lubię, jak nic się nie dzieje. Jestem taką osobą, że zawsze dużo myślę o sobie i swoim życiu. Dużo analizuje. Teraz to się nasila.
LeCaro, dziękuję za odpowiedź. Bardzo mi przykro, że ktoś z Twoich bliskich zachorował.
Nie każdy czas może być urodzajem, gdyby tak było, nie docenilibyśmy radości.
Zapytałam, gdyż 7 rok jest mi nieznany, obawiam się go, bo dwa ostatnie były trudne: ciągła choroba, szpitale, wypadki, kradzieże, sądy. W całym życiu tyle mnie nie spotkało. Jestem tak wykończona, że mam potrzebę się wyciszyć, ale nie mogę się zatrzymać, bo mam dużo do dokończenia. Jestem rozpędzona, a siódemka kojarzy mi się z Rydwanem, pędzę dalej byle nie na oślep, będę uważać na drodze i na co mówię, postaram się przemyśleć każdą decyzję, mieć się na na wodzy.
Tak, również uważam, że w łączeniu liczb, rok numerologiczny ma dla każdego inny wymiar.
Farfalla, dziękuję za głos.
Wrócę z weryfikacją, do "usłyszenia".
Liczba postów: 134
Liczba wątków: 18
Reputacja:
20
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
A co możecie powiedzieć o 2 roku dla 9? W numerologicznym roku 2017 odczuwałam energię 1 i szczerze mówiąc niewiele nowego przyszło do mojego życia, nadal jakby stoję w miejscu. Zmiany jakiekolwiek zaszły w mojej głowie i moim stylu życia. Czy Wróżbita mówił coś o 2 roku numerologicznym? Bo szczerze mówiąc mam dosyć tego, że niewiele się zmienia; jestem ciekawa prognoz...