Liczba postów: 62
Liczba wątków: 10
Reputacja:
10
Znak Zodiaku: Rak ♋
wrażliwość.....
ale mam wrażenie, że raki urodzone w czerwcu a te w lipcu są zupełnie różne. Jestem z czerwca, moja siostra z lipca + jeszcze kilka innych znajomych i każde z nas jest inne. Chociaż ta wrażliwość to chyba cecha wspólna.
LeCaro zgadzam się z Tobą,moja siostra urodziła się 26.07 i jest takim toksycznym rakiem. Jest zdobywcą,ale cichym , gdy tylko coś idzie nie po jej myśli robi zamieszanie na pół rodziny.Emocjonalnie - straszna histeryczka, bo tą histerią zdobywa to na czym jej zależy.Taki rak niebo rak zawsze wspak////
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Też jestem rakiem 09.07, i to co jest opisane to akurat prawda,też jestem np. wrażliwy,pamiętliwy,mam silne poczucie bezpieczeństwa.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
jestem spod znaku raka i z ta wrazliwoscia u mnie to problem rodzinny ok lubiacy zacisze domowe ok nie znosze zmian ale nie jestem wrazliwy az tak mocno nie potrafie okazywac uczuc to cos nie tak chyba jesli moj znak mowi inaczej
Oj wszystko sie zgadza......w moim przypadku to wiekszosc jest trafionym opisem...
Az sie wierzyc nie chce ze dzien urodzenia ma jakis taki wplyw....
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
To ja, wrażliwy znak,zbyt wrażliwy
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 7
Reputacja:
35
Znak Zodiaku: Rak ♋
I ja jestem typowym Rakiem - zbyt duża nieśmiałość, a przy tym niepweność, zbyt duża sentymentalność (co powstrzymuje przed zrobieniem gruntownych porządków), a także odczuwanie emocji innych, oraz intuicja, którą nieraz chce się oszukać. Rodzina jest zdecydowanie na pierwszym miejscu.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Większość się zgadza, nieśmiałość uczuciowość.... Czyli moja zmora ?