Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Tak właśnie myślałam, że może on przez ten bardzo fajny seks nie będzie chciał zrezygnować. Seks był naprawdę nieziemski, trochę perwersyjny, bardzo mocny jak na pierwsze zbliżenie. Może to przez Diabła u niego w środkach? Bo w sumie ten wspólny Diabeł z poz 2 nie realizuje się jeszcze, bo jesteśmy ciagle w wieży z 1. Ten Papież na poz3 i sąd na poz.5 dają mi jakąś nadzieję... Co do realizacji Diabła jako podwójnej karty, to myślałam, ze negatywnie realizują się tylko karty w samej doniczce, te jakie są w misji i środkach już nie mają wpływu na realizację samej donicy.
A u Ciebie po tej wieży na 1 było coś dalej, czy to się skończyło zanim dobrze zaczęło? Jeśli mogę zapytać oczywiście.
Nie wiem już sama co myśleć. Chciałabym pociągnąć tę relację, bo naprawdę było do wczoraj REWELACYJNIE...
Liczba postów: 2.306
Liczba wątków: 23
Reputacja:
135
W przypadku partrerskich, w negatywie realizuja sie te, ktore sa we wspolnej doniczce i w doniczce tylko jednego z partnerow. Jesli masz powtarzajace sie karty w obu doniczkach i do tego we wspolnym to sa one realizowane z wiekszym pozytywem.
U was na plus jest cesarzowa i mag. Bo macie je oboje w innych puntach, wiec one sie beda mocniej realizowac. W negatywie macie Rydwan, Diabla i Wieze.
Moim zdaniem napewno od razu do XX nie przejdziecie, bo tutaj jest ten diabel nieszczesny, i to odw.
Reputacja:
135
czy moglabys tez zweryfikowac poprzedni portret? Bo jak rozumiem, to to jest nowa znajomosc, a tamta sie juz zakonczyla?
Reputacja:
135
Ja wiem, dlaczego nie, ale moze narazie bez wiekszych oczekiwan? Wiesz diabel to troszke takie gierki, mozesz go zdobyc, bo tam masz na tej drugiej pozycji po Twojej stronie ciesarzowa. Tylko mam wrazenie, ze daleko tutaj Wam bedzie do romantycznych uniesien, raczej wlasnie pokazuje to relacje na jej rozwoju mocno skupiona na przyciaganiu.
Skoro seks jest nieziemski, czemu nie? Tylko z duza iloscia dystansu i zdecydowanie nie obiecywac sobie puki co za wiele.
Reputacja:
0
ten diabeł jest tu kluczem czy on to pociągnie,prawda? ehhhh....
Reputacja:
0
Moja kobiecość na niego bardzo działa...
Więc czekać aż się odezwie i wtedy go uwodzić... tak?
Reputacja:
135
No nie mozesz sie odezwac, on nie bedzie sie odzywal bo ma wisielca. Wiec bedzie sytuacja pokazana odw. diablem.
Pytalam sie bo nie wiem jak rozumiec IV + I => V
Cesarz i Mag pasowal mi do relacji typu nauczyciel - student.
Reputacja:
0
Właśnie mi napisał, że na pewno zrywa, że ja szukam innego faceta i tyle.
Reputacja:
135
Rozumiem. Czyli kaplan po prostu jasno wyjasnia o co chodzi, i jest szczery.
XX -> VII + XIII -> ty tutaj darzylas do tego mocniej a on z pozycji smierci ucial, chodz w zasadzie odrodzenie wydawalo mi sie dobra wrozba.
No wlasnie widzisz, tpp nie pokazuje w ogole czasu trwania relacji, tylko jej przebieg. Stad jako metoda prognostyczna moze tylko pomagac w zrozumieniu co nas laczy.
Ja z tym jego portretem bym sie nie zdziwila jakby on mial problemy ogolnie z relacjami.
Reputacja:
0
Ale nie ukrywam, że w mojej obecnej sytuacji, chciałabym żeby to jakoś się jeszcze ułożyło.
Ale uciął znajomość totalnie. Napisałam (wiem, głupia) smsa rano, że nie rozumiem dlaczego tak postąpił... Ale oczywiście zero odpowiedzi.