Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Jak to , nie stoja na ziemi ? ja widze, ze stoja...na czyms bialym...
to beton.Beton oznacza stałość,stabilność,dobre oparcie.Cesarz ma frgm. zbroi na nogach-jest połączeniem wojownika i dobrego wujka-może iść do walki
a że Pamelka nie umie rysować perspektywy to... :roll:
Reputacja:
0
To nie jest zaden pagorek. To zaokraglenie tego tronu , na ktorym on siedzi, a ten tron jest jakby z marmuru i ustawiony jesst na marmurowym(jakby) cokole.
Reputacja:
0
A cos ty taka dociekliwa dzisiaj....? :moil: Randka ci sie nie udala...? !!! :sarcastic: Moze bys wreszcie powiedziala...a nie w zgadywanki sie bawisz..! :moil: Pani przedszkolanka..! :help: ...nie chce mi sie myslec.... :drag: ...Spracowalam sie nad zrobieniem dla Ziba ladnego posta...a jeszce musze jakos t.marsylskiemu te ksiazke, co zeskanowalam , wyslac.
Reputacja:
0
...ok....to sobie czekaj....ja sie wkurzam, bo nie umiem zrobic takiej prostej rzeczy....tepa strzala, jak to ty mowisz....
Ja widzę, że Cesarz prócz tego, że nogi ma oparte jakby na wzgórku, to jeszcze nie są prosto, trzyma je swobodnie lekko zsuwając , dodając jeszcze "zbrojowe oficerki", myślę iż jest na podwyższeniu, znaczy ma autorytet jest wyżej niż przeciętni, i ma lepiej bo wygodniej mu się nogi trzyma, poza tym raczej nie jest marzycielem i chyba konkretny, wie czego chce, tak to widzę.
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 40
Reputacja:
15
Nogi cesarza sa oparte na kamiennym podescie , co daje mu twardośc i sa opancerzone w zbroję co daje mu surowośc jak władcy , ale cesarz panuje nad tymi cechami ponieważ jego okute nogi sa niebieskie , a nienieski kolor to kolor wody czyli uczucia , więc cesarz nie tylko jest twardy i surowy wobec swojego ludu , ale takz ma miłośc i współczucie.