Chodakowska dla mnie ze swoim silikonem w biuscie jest niewiarygodna, ale seksu pewnie ma ze swoim swiezo poslubionym mezem duzo, zycze szczescia i powodzenia, ale takie podejscie, jak np. swego czasu Jane Fonda - najpierw usuwamy iles zeber, a potem propagujemy cwiczenia na talie.....to mnie odpycha od tych sposobow na "zdrowa" sylwetke....
Pamietajmy - kobiety szczuple to nie zawsze te najszczesliwsze na swiecie.....
Liczba postów: 608
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Chodakowska zbudowała niezłą armię fanek, ale mi coś w niej śmierdzi. Nie ćwiczyłam nigdy z nią. Silikon jej wybaczam, bo przyznaje się że go ma, a warto pamiętać, że dużo treningów spala tkankę tłuszczową, zatem też i biust. Zatem cycki to jej własna sprawa, jeśli by odsysała sobie tłuszcz z brzucha i reklamowała, że to zasługa diety to by było mało fajne.
Szczupłość nie jest wyznacznikiem szczęśliwości danego człowieka. Ważne by się czuć dobrze w swojej skórze i akceptować siebie.
ojejku jak to Kto???? Ewa Chodakowska -trenerka wszystkich polek,jeździ po Polsce z warsztatami i wydaje płyty z ćwiczeniami,nie wierze ,że nie słyszałeś....
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 14
Reputacja:
15
A friend is one of the best things you can be and the greatest things you can have.
Reputacja:
15
staram się jeść mniej słodyczy..co prawda ciągnie mnie, ale nie tak jak kiedyś, że codziennie jadłam. Od czasu do czasu skorzystam z tego badziewnego jedzenia czyli fast food...ale w domu coraz częściej i więcej pojawiają się warzywka,owoce i zdrowe produkty
A friend is one of the best things you can be and the greatest things you can have.
Reputacja:
15
Reputacja:
15
Kiki-Zmora napisał(a):Obstawiałabym przy tym, że to sprawa indywidualna. Znam kobiety, które szukając partnera dbają o siebie i ćwiczą i patrzą na dietę, a w chwili osiągnięcia celu czyli związku porzucają wszystko, bo chłop już jest upolowany.
Na pewno stały związek jeśli w nim się znalazłyśmy po dłuższych poszukiwaniach może mieć wpływ na lekkie zwiększenie masy ciała, bo jest komfort. Ale zawsze to można spalić, szczególnie, gdy na początku relacji chemia się najsilniejsza
Tutaj się zgodzę w 100% ! Tak to jest, jak się kogoś szuka, podrywa, flirtuje to panie chcą super wyglądać by zdobyć tego pięknego..ale jak już się ma go, to jakoś nie ma się ochoty by zadbać o siebie jak wcześniej. I tu jest pies pogrzebany... to nie lepiej cały czas fajnie i zdrowo wyglądać, aniżeli tylko jak chcemy osiągnąć nasz cel? Najlepiej to pracować nad swoja sylwetką dla samej siebie
Liczba postów: 608
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Odnośnie Chodakowskiej to radziłabym jeszcze zwrócić uwagę na niektóre ćwiczenia, które ona wykonuje, bo znam trenerów wytykających jej podstawowe błędy w samym ćwiczeniu. A i uwaga na stawy kolanowe.
Reputacja:
15
A widzisz, dziękuję za tą cenną uwagę. Nie obracam się aż tak na tyle by czytać co inni trenerzy mówią na jej temat, ale coś na pewno w tym jest
Wierze, ze jeśli trenerzy mówią, ze pojawiają się błędy to tak też pewnie jest.
a ja zrzucilam juz te poswiateczne 2 kilo.... Porzadne sniadanie, zdrowy obiad i minimalna kolacja... poza tym picie (woda z odrobina syropu owocowego, lekkie ziolowe herbatki, kefir....)
Reputacja:
15
Brawo manna!
Reputacja:
15
a nie napisałaś, ze zrzuciłaś poświąteczne 2kg? to chyba ja źle zrozumiałam czytając Twój post