20-08-2014, 01:51
Dziękuję, miałam regenerować siły, tymczasem wzięłam się za ważną dla mnie pracę. I po odpoczywanie Pociesza mnie fakt, że pogoda jest coraz brzydsza.
roxen1990 napisał(a):a czy ja bym mogla prosic tez o oczyszczene i przeslanie odrobiny pozytynej energi
pozdraawiam i zycze milego wypoczynku
roxen1990 napisał(a):W porządku Roxen i tak mój gabinet będzie zamknięty do końca lata czyli do 21. września.roxen1990 napisał(a):a czy ja bym mogla prosic tez o oczyszczene i przeslanie odrobiny pozytynej energi
pozdraawiam i zycze milego wypoczynku
Przepraszam ze mnie nie bylo
Cytryna napisał(a):Termin ustalony
W takim razie ja się przypominam z prośbą o energetyczne doładowanie i grzecznie ustawiam się w kolejce
monan napisał(a):witaj LoreTak, oczywiście. Przekaz Reiki dziś o północy
CY moge poprosic o oczyszczenie i z balansowanie moich czakr ,usuniecie blokad i przekaz dobrej energii. dane wysle na priv.
monan napisał(a):Loreley bardzo dziękuję za dobrą energię. Czy jest mi potrzebny kolejny przekaz czy ten jeden wystarczy?Do tego musiałabym zrobić diagnozę wahadełkiem niestety.
slowik14 napisał(a):Witam LoreleySłowik, propozycje terminów przesłałam na PW. Potrzebne mi też imię i nazwisko Twojej mamy i miasto, w którym będzie przebywać podczas przekazu Reiki, te informacje możesz mi podać oczywiście na PW i wybierz któryś z zaproponowanych przeze mnie terminów.
czy mogłabym prosić o przekaz Reiki dla mojej mamy,oczywiście za jej zgodą piszę do Ciebie?
Filifionka napisał(a):Witaj LoroleyTak, Filifionko.
Potrzebowałabym Twojej pomocy... Czy mogę sytuację opisać na PW?