02-01-2017, 19:47 

Wow, Farfalla, toż to taki steampunk Głupiec - super!   

...więc jeśli macie ochotę przygarnąć którąś z naszych nagród - gorąco zachęcam do udziału!
 ...więc jeśli macie ochotę przygarnąć którąś z naszych nagród - gorąco zachęcam do udziału!   

I jak przystało na Pustelnika - i świeczka jest, i latarenka.
  I jak przystało na Pustelnika - i świeczka jest, i latarenka.  Prawdę mówiąc nigdy nie widziałam samotności na tle choinki... intrygujące zestawienie. Tak z ciekawości - ta postać z długimi włosami to Ty?... Ktoś Ci robił zdjęcie, czy to może odbicie w lustrze?...
 Prawdę mówiąc nigdy nie widziałam samotności na tle choinki... intrygujące zestawienie. Tak z ciekawości - ta postać z długimi włosami to Ty?... Ktoś Ci robił zdjęcie, czy to może odbicie w lustrze?...  
	 nieee... To moja bratanica ktora zgodzila sie na wstawienie tego zdjecia... No niestety cierpiaca na tą przypadłosc pt komórka
 nieee... To moja bratanica ktora zgodzila sie na wstawienie tego zdjecia... No niestety cierpiaca na tą przypadłosc pt komórka  
	slawek_88 napisał(a):No niestety cierpiaca na tą przypadłosc pt komórkaSmutne to...

Zresztą do utworzenia ankiety nie trzeba uprawnień moderatora
 Zresztą do utworzenia ankiety nie trzeba uprawnień moderatora  Ale tak, tak - czekamy na ankietę.
 Ale tak, tak - czekamy na ankietę.
	 - głosowanie rozpoczęte... ankieta jest na początku tematu, zagłosować może każdy.
 - głosowanie rozpoczęte... ankieta jest na początku tematu, zagłosować może każdy.