22-12-2014, 15:47 

Siła i Diabeł... alez połączenie haha pomyslę nad tym  Jeszcze raz Ci dziekuje Wiesiu!
 Jeszcze raz Ci dziekuje Wiesiu!

Żubrówka napisał(a):Masz rację, chyba potrzeba mi trochę Wisielca!miałem na myśli siebie....i tak robię.
Wildwood napisał(a):Moje: 14.08.1986
1. XIV Umiarkowanie 2. VIII Siła 3. II Kapłanka
4. 0 Glupiec 5. X Koło fortuny
6. X Koło fortuny
Umiarkowanie:
*Napewno było wezwaniem do zachowania umiaru, nie zapanowalam nad swoimi instynktami, zmysłami- tu się klania 2siła- moze w 2 etapie życia mi będzie to lepiej szło.
*nie ważyłam słow- trudno mi przyszło abym podjela nauke tej sztuki
*Byłam przeciętniakiem - ograniczone mozliwości w pojmowaniu.
*nudziłam się w dzieciństwie i młodości wczesnej, duzo bezczynności było
*miałam silną potrzebe kontrolowania swoich emocji na zewnątrz, nie okazywałam uczuć
*zawsze dążyłam do tegom aby osiągnać harmonijną sylwetkę-początki anoreksji w dzieciństwie, rozstępy na skutek przesadnych ćwiczeń.
*jakoś tak zawsze biernie czekałam aż los się odmieni
*miałam silna empatię, umiałam wczuć się w drugą osobe, ale juz nie umiałam zareagować odpowiednio na jej zachowanie, ani na okreslona sytuację.
*dążenie do tego żeby mieć święty spokój, nawet przez ograniczanie kontaktów i zrywanie znajomośći.
*zawsze potrzebowałam dużo czasu na regenracje - w samotności, w domu
*lubilam jogę.
*byłam nudna
*nadwrażliwa
*niemożność życia na wysokich obrotach-od razu problemy zdrowotne- od razu widać zmeczenie po oczach.
*zawsze wolałam słuchanie niż mówienie.
Kiedy się niby ten wiek średni zaczyna? ja już czy jeszcze?
Wildwood napisał(a):wydaje mi się ze rozliczenie z decyzjami, zyciowymi krokami, mnie to koło fortuny w tych 2 punktach tez martwi i głupiec tez.Cześć Wam

), czyli potrafie coś zostawić za sobą i zacząć od początku   (chociaż zbyt szybkie zapominanie krzywd można też zaliczyć do wad)
 ), czyli potrafie coś zostawić za sobą i zacząć od początku   (chociaż zbyt szybkie zapominanie krzywd można też zaliczyć do wad) 

chociaż u mnie ta karta realizowała się pewnie troszkę inaczej przez VII Rydwan i II Kapłankę, co odczytuje przede wszystkim jako ambicję i skrytość jako motywy podobnych działań.
 chociaż u mnie ta karta realizowała się pewnie troszkę inaczej przez VII Rydwan i II Kapłankę, co odczytuje przede wszystkim jako ambicję i skrytość jako motywy podobnych działań. miałam też drobną operację w obrębie klatki piersiowej, tak jak ty! No i często trapią mnie urazy związane z narządem ruchu (kolana, kostki, palce itd), a to pewnie w tej sytuacji XIII Śmierć odpowiada za problemy zdrowotne, a VII Rydwan decyduje, że chodzi o narząd ruchu
 miałam też drobną operację w obrębie klatki piersiowej, tak jak ty! No i często trapią mnie urazy związane z narządem ruchu (kolana, kostki, palce itd), a to pewnie w tej sytuacji XIII Śmierć odpowiada za problemy zdrowotne, a VII Rydwan decyduje, że chodzi o narząd ruchu  jednak to wszystko ma sens, jak się dobrze przyjrzeć!
 jednak to wszystko ma sens, jak się dobrze przyjrzeć! 

nastek96 napisał(a):Madrugado - świetny pomysł
Zwierzynianko - ja też na pozycji mam Śmierć, więc możemy to porównać
-celowa zmiana środowisk - uciekłem do innego gimnazjum, mimo, ze większosć znajomych szła do jednego(powtarzam UCIEKŁEM), to samo było z liceum (chciałem sie odciąć i zacząć od początku, chciałem również zmienić siebie, powolutku mi sie udawało)

Rozumiesz pełno drzew i krzaczków - przyjemnie tam sie chodzi
 Rozumiesz pełno drzew i krzaczków - przyjemnie tam sie chodzi 

Zwierzynianka napisał(a):Ja mam na pozycji 8. Kochanków, więc u mnie to nie wpływa, prędzej Rydwan na pozycji świadomości.