Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Czasami mi się spełniają. Często przed jakimiś przełomowymi momentami w życiu.
Liczba postów: 7
Reputacja:
5
Znak Zodiaku: Byk ♉
Witam Wszystkich. U mnie sny raczej się sprawdzają, czasami mam też sny prorocze, które po nie długim czasie się sprawdzają.
Pozdrawiam
Liczba postów: 596
Liczba wątków: 37
Reputacja:
1.010
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
od wielu lat analizuje swoje sny..czytam ich znaczenie w senniku..sprawdzaja sie u mnie symbole...np trąba powietrzna zawsze zapowiada u mnie zmiany..inny przykład gdy coś zgubię a sni mi sie że łapie złodzieja na gorącym uczynku.dana rzecz sie znajduje ..to sie sprawdza...i wiele innych symboli..choć wszystkich nie ogarniam
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
Często mam wrażenie jakby rzeczy, które dzieją się w obecnym życiu kiedyś już mi się śniły, ale ciężko to zweryfikować, bo zapominam sny zaraz po przebudzeniu, a nigdy nie próbowałem ich zapisywać
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Czasem sprawdzaja sie jakies motywy ze snow, ktore widzę czy to w życiu czy w telewizji np.
Liczba postów: 577
Liczba wątków: 30
Reputacja:
2.592
Znak Zodiaku: Ryby ♓
Ogólnie to rzadko, kiedyś częściej, teraz zazwyczaj nie pamiętam snow, lub mam je bardzo rzadko.
Liczba postów: 124
Liczba wątków: 14
Reputacja:
50
Znak Zodiaku: Strzelec ♐
Mnie najbardziej sprawdzaja sie te, w ktorych pojawia sie temat egzaminow lub pracy. Sprawdzaja sie zawsze odwrotnie. I tak czesto bywa. Ostatnio snilo mi sie dwa razy w ciagu jednego tygodnia, ze byly problemy z egzaminem,i juz wiedzialam, ze prawdopodobnie wynik egzaminu, na ktory czeklam bedzie pozytywny. Kilka razy snilo mi sie tez, ze doslalam prace w danym miejscu i niestety wkrotce sie okazalo, ze nie nie dostalam tam stanowiska.
U mnie sny sie nie sorawdzaja doslownie ale pewne rzeczy jakie mi sie snia zawsze sie pozniej w dobra albo zla strone dzieja
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Hej. Zawsze mnie zastanawiało czy sen może się sprawdzić. Sama nigdy nie miałam snu któy przełożył by się na życie...Moje większość czasu nie mają sensu .
Liczba postów: 596
Liczba wątków: 37
Reputacja:
1.010
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
niewiem..w szkole zawsze przewiduje kiedy będa kartkówki..choć nauczyciel ich nie zapowiada..